JOB: Digital Marketing Manager

Vi søger en passioneret medarbejder, som er vant til at arbejde i kreative miljøer, og som vil være skarp på nye udfordringer. Vi er en spændende virksomhed som er midt i en rivende udvikling, og som arbejder mod en fortsat vækst. Virksomheden har eksisteret i 15 år, og tæller udover www.designrus.dk, også www.limecity.dk og www.ferieboligsiden.dk.

Du vil få ansvaret for at være med til at styre vores portaler i den rigtige retning, samt til at vedligeholde eksisterende kunder, og øge salget igennem nye kunder som du er meget til at generere. Du vil være i dialog med kunderne om deres SEO strategi og være lead på at eksekvere strategien, monitorere udviklingen og udvikle på kunden.

Vi søger en person som er skarp på:

 • lead generering / automation
 • effektiv arbejde med Facebook grupper
 • sociale medier
 • online markedsføring – Google Ads og Facebook
 • SEO / SEM

Dine opgaver bliver:

 • arbejde med markedsføringen på 3 af vores egne portaler
 • arbejde med eksisterende kunders markedsføring
 • udføre mersalg til eksisterende kunder
 • opbygge en stabil markedsføringsstrategi
 • opsætning af Google Ads for kunder
 • SEO arbejde på vores portaler, samt eksisterende og nye kunder
 • meget, meget mere, som du er med til at præge

Hvad forventer vi af dig?

Du har erfaring fra et andet bureau, en større webshop eller lignende. Du vil gerne tage det næste skridt, hvor du kan fokusere på SEO på tværs af kunder og i samspil med kompetente kollegaer.
Du har erfaring med, og mestrer flere af, følgende værktøjer: Google Analytics, Google Search Console, samt SEO-værktøjer som fx Screaming Frog, SemRush, Ahrefs.com m.v.
Du kan analysere backlinkprofiler og arbejde med internet og ekstern linkbuilding
Vi har brug for, at der bliver leveret til tiden og med den rette kvalitet. Derfor skal du være struktureret og have styr på detaljen.
Du skal være parat til at indgå i samarbejde på tværs af Design’R’us og med kunderne. Derfor skal du være en stærk kommunikatør, der formår at formidle og koordinere – skriftligt såvel som mundtligt.
Du er nysgerrig og elsker at holde dig opdateret på de nyeste trends, algoritmer og systemer. Du skal ligeledes være i stand til at forklare disse komplekse fænomener på en simpel og forståelig måde.

Om Design’R’us

Design’R’us har siden starten i 2006 udarbejdet over 1000 websites i alle størrelser og til en bred vifte af brancher indenfor detailhandel, industri, design- og livsstilsprodukter, håndværksvirksomheder. Desuden har vi lavet online markedsføring og SEO for mange virksomheder, som har øget deres vækst. Vores kendetegn og stolthed er at være effektive, pålidelige og kvalitetsbevidste leverandører af hjemmesider til altid konkurrencedygtige priser.

Vi er et mindre team på 4 personer i Danmark, og ca. 15 mand som sidder på andre lokationer rundt om i verdenen.

Vi tilbyder dig

Et intimt miljø i et mindre webbureau, som er i vækst
Dygtige kollegaer
Et stort fokus på din personlige og professionelle udvikling
Arbejdsplads tæt på motorvejen ved Aarhus N, hvor det er nemt og hurtigt at komme til
Sociale arrangementer i bl.a. Bakken Bears netværket hvor vi er meget aktive som VIP sponsor
At være med på en spændende udviklingsrejse i et bureau som har flere ben at stå på.

Er du interesseret?

Så send ansøgning og CV til Adm. direktør i Design’R’us, Frank Lauridsen, på info@designrus.dk. Ansøgningsfrist er fredag d. 15. juli. Vi indkalder løbende til samtaler, og ansættelse er pr. 1. august. De, som inviteres til samtale, får sendt en mail med info omkring case, som skal fremlægges til ansættelsessamtale.