Professionel hjemmeside

Der kan være mange grunde til, at du er havnet her på siden. Du er højest sandsynlig på udkig efter et webbureau, som kan hjælpe dig med en hjemmeside. Bare rolig – du er kommet til det helt rigtige sted.

Hos Design’R’us har vi flere tusinde professionelle hjemmesider i vores portefølje. Fordi vi har været på markedet siden 2006, så har vi erfaret, hvad der fungerer bedst til netop din branche og dit brand.

Men der er mange måder at gå til opgaven på. Det første, du skal spørge dig selv om, er, hvad du helt præcis har brug for. Måske har du allerede en hjemmeside, men drømmer om bedre brugervenlighed med hurtigere loadtid? Måske står du med en ny virksomhed, som skal igennem en større digital konceptudvikling? Vi kan hjælpe dig med det hele.

Læs med herunder og find den løsning, der matcher dit behov:

Du overvejer at få en ny hjemmeside, men ved ikke, om det kan betale sig

Det korte svar er jo! – det betaler sig. Det lidt længere svar er, at dine kunder er utålmodige. Som forbrugere af internettet, tildeler vi kun websites, reklamer, overskrifter osv. en brøkdel af vores opmærksomhed. Du har kun én chance for at få folk til at blive på din hjemmeside – så brug den fornuftigt.

Vi ved, at det handler om at bibeholde dine kunders opmærksomhed, tilfredsstille dem og gennemskue deres behov, før de selv ved det.

Du mangler en hjemmeside, og vi skal lave den for dig

Den er nem. Vi snakker sammen, du fortæller, hvad du ønsker, og vi designer det for dig. Du er med gennem hele processen. Vi modificerer, korrigerer og retter efter dit ønske, så du står tilbage med en færdig, professionel hjemmeside, som er en forlængelse af dig og din virksomhed.

Du mangler en hjemmeside, og vil gerne selv være med til at designe den

Vi gør kun det, du beder os om – og ikke en flig mere. Vi kan hjælpe dig med hosting, domænenavn og opsætning, og så kan du få lov at fylde på med indhold. Ofte har vores kunder en helt klar vision om, hvordan deres udtryk skal være – og vi har stor respekt for, at du kender dine kunder bedst.

Derfor gør vi kun det, som du ønsker. Vi følger selvfølgelig op på support, vedligeholdelse og beskyttelse mod hackerangreb. Du får lov at lege med hele indholdet og udtrykket, og så sørger vi for, at det hele forløber gnidningsfrit.

Du har en hjemmeside, men du synes, den trænger til en opfrisker

Det er en klassiker. Du kan sammenligne det med dit eget hjem. For hvilken hjemmeside trænger ikke til en lille forårsrengøring eller et nyt billede på væggen? Det giver en lethed og et nyt blikfang, som fanger opmærksomheden.

En fornyelse på dit website kan være alt fra nyt udtryk i form af billeder, farver og visuel æstetik til nye landing pages, søgeordsoptimering (SEO) og mere brugervenlige features. Kontakt os – så finder vi sammen ud af, hvad der styrker din professionelle hjemmeside.

Få inspiration til en professionel hjemmeside

Er du usikker på, hvilket udtryk din hjemmeside skal have? Det forstår vi godt – der er mange veje, du kan gå, og det kan være en smule angstprovokerende at slå sig fast på ét design. Heldigvis har vi hos Design’R’us et stort katalog bag os, som du kan finde masser af inspiration i. Her på vores hjemmeside kan du finde nogle af vores seneste websites, som vores kunder har været glade for og fået gode resultater fra. Lad os designe din nye, professionelle hjemmeside.

Igen igen den bedste service. Tusind tak for hjælpen Frank og Mike. I er intet mindre end fantastiske ????????????

Pia NielsenEjer, PS Nielsen

Det ser rigtig fedt ud, jeg er ved at være glad :-)) Og glæder mig til at få hjemmesiden online.

Kirstine MengelFotograf

SUPER FLOT ARBEJDE – enkel og ligetil hjemmeside!!!!!!!!

Bjarke WolmarVice President - Odense & Co

Kanon, det ser simpelthen fedt ud.

Carsten BuskHeadhunter, Hovedjægerne.dk