Website hacked

Åh åh – det er enhver virksomheds mareridt at få sådan en besked. Bliver din hjemmeside hacket går det både udover dit salg og dine ydelser, men også de data, som du ligger inde med. Tusindvis af fortrolige data kan blive videregivet og solgt videre. Det må altså ikke ske.

Hos Design’R’us har vi de sidste tyve år specialiseret os i internetsikkerhed og webudvikling. Det betyder, at vi har været med fra starten, da internettet blev allemandseje, og vi pludselig skulle stifte bekendtskab med en ny form for kriminalitet: cyberkriminalitet.

 

Vi forhindrer hacked websites

Det er ikke nok at have en alarm i din butik eller hjemme i privaten. Du skal også have en vagthund på dit website. Når vagthunden fortæller dig, at der er udbudne gæster, så skal du have rettet op på det. Det hjælper vi dig med, så du slipper for at skulle forbi Google os søge: my website has been hacked. Vi analyserer og gransker de læk, der forekommer i sådanne tilfælde. Derefter sørger vi for at rense ud i alt det, som ikke bør være der og styrke din sikkerhed.

Men det er altid bedst for dig, at du allerede er godt beskyttet fra start. Du kan også bruge os i begyndelsen af din rejse og sparre med os omkring dine datas beskyttelse. Det kan være svært at redde alt data, når først din hjemmeside er blevet hacket – derfor er det en god idé at være på forkant med det.

Lad Design’R’us stå for din sikkerhed, så du har den bedste vagthund på markedet. Så behøver du ikke at bekymre dig om ubudne gæster.

 

Hacked websites skræmmer kunder

Det er ikke kun dig selv, dit brand og dine data, det går udover, når du får hacket din hjemmeside. Også dine kunder bliver skræmt væk. Hvis kunderne lugter den mindste indtræden fra cyberkriminelle, forlader de din hjemmeside så hurtigt som muligt. Og de kommer sandsynligvis ikke igen.

Kunder, som oplever ulovlig indtræden på din hjemmeside, bliver selv bange for at blive ramt af virus eller hacking. Derfor er det bedst, at du handler så hurtigt som muligt, når din skærm siger: website hacked. Der skal ikke gå mange minutter fra du opdager det, til du reagerer på det.

 

Lad os stå for din sikkerhed

Vi kan hjælpe dig med det samme, du ser en brist i din sikkerhed. I stedet for først at reagere, når ulykken først er sket, så lad os sætte den rette sikkerhed op for dig med det samme. Det er lige meget, om du er en lille enkeltmandsvirksomhed eller en større organisation – vi kender alle de redskaber, der skal i brug ved cybersafety.

Om du bruger WordPress, Joomla eller et tredje system er lige meget, for vi arbejder dagligt med de fleste systemer og kender deres svagheder og styrker. Så leder du også blot efter rådgivning og sparring, så giv os endelig også et kald. Lad os snakke om det og se, hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Altid fornuftige priser

Vi tager ikke en bondegård for at hjælpe dig med din cybersikkerhed. Vi kører med en fair pris for en godt og vigtigt stykke arbejde, dig sikrer dig i lang tid frem. Gå aldrig ned på din sikkerhed – det er vigtigt for dig selv, dine kunder og dit brand. For at være så professionel som muligt skal du have den bedste beskyttelse, så du aldrig igen står i den situation, hvor du er nødt til at Google: my website has been hacked.

Kontakt os og få en helt uforpligtende snak om cybersikkerhed, tiltag du kan gøre og tilbud vi kan give på de ydelser, du har brug for. Gør det før tyven allerede har været der – så sikrer du dit brand meget bedre.