... Skip to main content

Er du på udkig efter et Facebook bureau, som kan hjælpe dig med annoncering på Facebook og sociale medier? Så er du havnet det rette sted! vi har flere års erfaring med markedsføring på blandt andet Facebook og er en haj til Facebook Business manager.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på Facebook ads.

 • Facebook strategi
 • Implementering af produktfeed
 • Stor viden om annoncetyper
 • Retargeting
 • Opsætning af sporing

  Kontakt Design´R´us nedenfor, eller ring på 71 90 36 69.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked

  Gode grunde til at vælge os

  som jeres fremtidig Facebook Bureau 
  Ingen binding

  Vi ønsker IKKE at binde dig på en aftale, fordi vi ønsker at sikre vores kunders fremtid og fordi vi ønsker at bygge en langvarig og tæt relation med vores kunder

  Målrettet efter øget salg igennem Annoncering

  Vi er målrettet efter at hjælpe jer med at øge jeres Facebook ads performance, hvilket betyder vi ikke måler vores performance på ligegyldige KPI’er, som ikke er relevante for jeres vækst, men på solide KPI’er, som ROAS.

  Personligt engagement

  Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold mellem vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

  +10 års erfaring

  Vi har mere end 10 års erfaringen indenfor annoncering, som gør vi kender til de bedste strategier, som skaber den bedste vækst i din branche. 

  Få vores hjælp til at øge jeres Facebook ads resultater!

  Design’R’Us som dit Facebook marketing bureau

  Hos Design’R’Us er vi specialister i Facebook markedsføring – Både organisk og betalt trafik. Som din Facebook Ads konsulent vil vi hjælpe dig med følgende:

  • Opsætning af Facebook konto / Business manager og sporing på hjemmeside
  • Implementering af produktfeed i business manager.
  • Udarbejdelse af diverse kampagner og annoncer efter dine behov (også retargeting kampagner)
  • Optimering af kampagner og evaluering af resultater

  Facebook retargeting ads

  Hvad sige du til, at målrette annoncer til kunder som har besøgt dit site, men uden at købe?
  Facebook retargeting er en effektiv måde at skabe salg på, da dine annoncer er målrettet folk som allerede kender dig. Ved Facebook retargeting giver du dem en “reminder” på at de har besøgt dit site. Kunden er typisk længere i deres købsproces, hvorfor remarketing ofte kan skabe gode resultater for virksomheder. Facebook bliver især brugt til remarketing, da virksomheder her effektivt kan vise produkter, som den besøgende tidligere har kigget på.

  Før at du som virksomhed kan køre retargeting er det en god ide at få opsat dit produktfeed i Business manager. Det giver nemlig dine retargeting annoncer mulighed for automatisk at vise dine produkter.

  Hvad er Facebook Ads?

  Facebook Ads er de betalte annoncer som du typisk vil se i dit feed når du scroller Facebook. Disse Facebook annoncer kan både ses i nyhedsfeedet men kan også være placeret ude i siden. Det smarte ved Facebook Ads er, at du helt selv kan vælge hvem du vil annoncere til! – Og derfor ramme potentielle kunder som søger netop på de produkter/services du tilbyder.
  Det er altså virksomheder som betaler for, at annoncere indhold, produkter eller services til dig.

  Facebook annoncering behøver ikke koster spidsen af en jetjager

  Hos Facebook findes der ingen faster priser. For at undgå, at det ikke koster spidsen af en jetjager er det vigtigst af alt, at det gøres rigtigt. Viden om tracking, pixel og dine annoncer er en forudsætning for, at du kan få din annoncering op at køre op Facebook – og vores viden om annoncer og opsætninger som gør, at du rent faktisk tjener penge på dine annoncer.

  Hver gang en besøgende på Facebook får vist din annonce skal der betales et beløb. Dette beløb kan dog variere alt efter konkurrencen på din målgruppe. Du vil opleve, at konkurrere med virksomheder som sælger andre produkter end dig, men som forsøger at ramme samme målgruppe. Når du annoncerer på Facebook betaler du pr. 1000 visninger (CPM). En God CPM ligger omkring 50-150 kr. pr. 1000 visninger. Dog er det lige så vigtigt, at have fokus på om annoncerne giver konverteringer. Du skal derfor være skarp på din målgruppe, kvaliteten på annoncen, så du sikre en god CPM og konverteringer. Det kan derfor være en god ide at samarbejde med en Facebook konsulent for at sikre gode resultater.

  Facebook bureau med digitalt brede kompetencer

  Udover, at vi hos Design’R’Us er et af de bedste Facebook bureauer, har vi også kompetencer inden for anden digital markedsføring, men også programmering og webudvikling. Blandt andet i SEO, SoMe marketing og unik ekspertise i cms systemet WordPress, hvor vi også udvikler webshops. Vi er altid opdateret på nyeste trends inden for det digitale og kan derfor altid levere og skarpe gode resultater for vores kunder.

  Få vores hjælp til at øge jeres Facebook ads resultater!

  Digital_marketing_bureau_aarhus_digital_markedsføring_i_århus_bureau_hjælp_til_online
  Jasper Lemming

  Digital Marketing Manager

  Skal jeg hjælpe dig, med at øge din omsætning igennem Facebook annoncering? Jeg har hjulpet over +70 andre virksomheder med at opnå deres mål med annoncering på sociale medier.

  Kompetencer
  • Google Ads
  • Bing Ads
  • SEO
  • Konverteringsoptimering

  Få vores hjælp til at øge jeres Facebook ads resultater!

  FAQ

  Hvad er Facebook Ads?

  Facebook Ads er de annoncer som du typisk vil se i dit feed når du scroller Facebook. Disse Facebook annoncer kan både ses i nyhedsfeedet men kan også være placeret ude i siden. Det smarte ved Facebook Ads er, at du helt selv kan vælge hvem du vil annoncere til! – Og derfor ramme potentielle kunder som søger netop på de produkter/services du tilbyder.

  Hvad koster Facebook annoncering?

  Hos Facebook findes der ingen faster priser. Hver gang en besøgende på Facebook får vist din annonce skal der betales et beløb. Dette beløb kan dog variere alt efter konkurrencen på din målgruppe.

  Hvad er Facebook?

  Facebook er i dag en verdenskendt sociale medie platform. For mange mennesker fungere Facebook som kommunikationskanal mellem bekendte og venner, hvor der kan chattes, deles billeder og meget mere!