Vi er specialister i WordPress

Leder du efter et WordPress webbureau, som kan hjælpe dig med at skabe en hjemmeside, der er let at vedligeholde og nem at navigere i? Eller måske er du på udkig efter et professionelt bureau som kan lave programmering i wordpress?  Vi er selv ret store fans af WordPress og de værktøjer, som vi kan bruge i den sammenhæng. Design’R’us har den ekspertviden, du har mangler, til at få mest muligt ud af WordPress og din hjemmeside.

Er du på udkig efter et WordPress bureau, som kan hjælpe dig med at skabe de bedste forudsætninger din webshop, hjemmeside eller blog?

Så er du havnet det rette sted, vi har flere års erfaring med CMS systemet WordPress.

  • Unikke hjemmesider
  • Skræddersyet løsninger
  • Programmering
  • Dansk support og rådgivning
  • Mere end 15 års erfaring
  • Efterfølgende kan vi hjælpe dig med alt digital markedsføring
frank lauridsen designrus hastighedsoptimering

Gode grunde til at vælge os

som jeres fremtidige WordPress bureau
Ingen binding

Modsætning mange andre bureauer i landet, laver vi ikke bindingsaftaler, da vi gerne vil sikre vores kunders fremtid.

+15 års erfaring

Vi har mere end 15 års erfaringen indenfor hjemmesider og webudvikling.

Personligt engagement

Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold mellem vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

Efterfølgende support

Mulighed for løbende udvikling af WordPress site – så hjemmesiden altid er opdateret.

Eget webhotel & hosting

Vi tilbyder webhotel og hosting på hurtige servere lavet til professionelle virksomheder og organisationer der vægter kvalitet og sikkerhed.

Over 1000 tilfredse kunder

Få vores hjælp til at udvikle dit WordPress site

WordPress programmering

Hvis du skulle være i tvivl, så tør vi godt sige, at vi er eksperter i WordPress programering. Vi har allerede programmeret og udviklet webshops og hjemmeside for flere end 100 virksomheder! Så hvis du skal have programmeret funktioner eller software til din hjemmeside eller webshop, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Design’R’us har vi samarbejde og ansatte i hele verdenen, som laver professionel programmering og som vi mener er rigtige WordPress eksperter 🙂

Vores kompetencer indenfor den tekniske del af WordPress betyder, at stort set alt slags programmering kan lade sig gøre. Så hvis du har en efterspørgsel efter en løsning eller funktioner til din hjemmeside eller webshop, kan du altid kontakte os uforpligtende. Når du kontakter os om WordPress programmering, vil vi give dig et estimat og tilbud på løsningen, som vil variere alt efter hvor meget der skal programmeres.

frank lauridsen - hastighedsoptimering - langsomt website

Hvorfor er WordPress så populært?

Der er en grund til, at man siger, at WordPress er verdens mest populære CMS. Med millioner af brugere verden over, er de blevet den foretrukne platform at designe blogs og websites i. WordPress har formået at gøre webdesign- og redigering så nemt og overskueligt, at mange for første gang føler sig trygge i arbejdet.

WordPress startede som en platform, hvor alle kunne designe sin egen blog. Siden dengang er det gået stærkt for CMS-systemet. De er i dag vores mest yndede system til at designe websites i – både for mindre virksomheder og for de helt store spillere på markedet.

Det er et open source-system, som betyder, at alle kan se koden. Det betyder også, at alle kan komme med forslag til forbedringer og udvikle videre på det. Derfor er WordPress gennem årene blevet et meget stærkt CMS.

Hvorfor skal jeg vælge WordPress hjemmeside?

Fordi en WordPress hjemmeside er enkelt, overskueligt og let at lære. Det kan være, du ikke er så it-erfaren eller ikke tør begive dig ud i webdesign selv – så er WordPress det perfekte begyndersted.

Når du har fået lanceret din WordPress-hjemmeside er det let at gå ind og rette i tekster og design, som du ønsker det. Nyt content på hjemmesider hjælper dig til at rangere bedre hos søgemaskiner og ramme dine kunder bredere. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du vil redigere eller tilføje nyt content – og det gør du med WordPress som platform. Spar på dine ressourcer til support og it-hjælp.

Hvis du er ny til WordPress kan du med fordel besøge vores blog / videnscenter om WordPress. Her finder du blandt andet en introduktionsguide til WordPress og meget mere!

WordPress Webshop

At have en WordPress webshop er i dag blevet rigtig populært blandt webshopejere. Det skyldes i høj grad at WordPress er meget brugervenligt og lige til. Det kræver altså hverken stor ekspertise, at oprette produkter, ændrer på sider eller noget helt tredje. Derfor ser vi i dag rigtig mange som har en shop i WordPress og endnu flere som gerne vil have en!

Hos Design’R’us tilbyder vi WordPress webshops i alle størrelser. Vi er specialister i WordPress og tilbyder også programmering og webudvikling i WordPress. Så hvis du skal have unikke funktioner og din webshops, kan vi også hjælpe dig med det.

Så hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en WordPress webshop, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvad skal jeg med et WordPress webbureau?

Selvom WordPress er et overskueligt og lettilgængeligt CMS-system, så kan det stadig virke overvældende at designe et website fra bunden. Og hvad vigtigst er: det tager tid. Så hvis du ikke har tiden eller ønsker hjælp til at få dit drømme-website lanceret, så brug os som dit WordPress webbureau.
Vi assisterer også flere virksomheder i cms-systemet Joomla samt udvikling af Umbraco websites

Vi kan hjælpe dig med et 100% skræddersyet system, der opfylder de behov, din virksomhed har. Men vi stopper ikke her. Et stort plus ved WordPress er de plugins, som hjælper dig med at søgeordsoptimere dit website. Hvis du ikke selv har lyst eller tid til at begive dig ud i SEO, så lad vores erfaring som WordPress webbureau komme dig til gode. Vi har skabt store resultater fra vores mange websites, som har generet stor vækst til vores kunder.

Hvis du ønsker, at vi ordner det hele for dig, så gør vi også gerne det. Du sparer masser af tid og kræfter ved at lade os om at designe, lave indhold, sikre din hjemmeside for hacking og markedsføre din virksomhed online. For vi er ikke kun et WordPress webbureau – vi er et all-round webbureau, som både klarer webdesign, online markedsføring og cybersafety for dig.

Hvordan får jeg en WordPress hjemmeside?

Vi kan hjælpe dig med at bringe din idé eller drømme til virkelighed. Udover at vi er eksperter i lave hjemmesider i WordPress, så tilbyder vi også professionel hosting af hjemmeside..

Ja, du hørte rigtigt. Et rigtigt bureau har selvfølgelig også egen webhotel og hosting. Vores hosting er optimeret til WordPress. Det betyder at du nemt og hurtigt kan installere WordPress hos os. Vi hjælper og rådgiver dig selvfølgelig også, hvis du har brug for det. Fordelen ved at have WordPress hosting hos os er, at du får en partner, som tilbyder alt under samme tag. Derudover har vi selvfølgelig top-klasse Linux servere og systemer lavet til virksomheder og organisationer, som ikke går på kompromis med førende kvalitet og sikkerhed.

Skal jeg have et webhotel og hosting hos jer for at blive kunde?

Nej det skal du ikke. Vi hjælper dig gerne med eksempelvis udvikling, opbygning og programmering i WordPress uanset hvilken udbyder du bruger.

Hvor bestiller jeg WordPress Webhotel og hosting?

LimeCity.dk er Design’R’us hosting virksomhed og hører under samme cvr-nummer. Derudover er det de samme mennesker som driver LimeCity som Design’R’us. Vi har altså den samme adresse og fysiske kontor. Hvis du ønsker at vi skal hoste din hjemmeside kan du enten kontakte os her igennem Design’R’us eller selv ordne Webhosting og eventuelt domæne oprettelsen på LimeCity.dk

Få vores hjælp til at udvikle din hjemmeside her

FAQ
Hvad er WordPress?

WordPress er et brugervenligt cms system oprindeligt brugt til blog sider. I dag bruger over 75 mio. websider lavet i cms systemet wordpress til blandet andet webshops.

Hvordan arbejder vi med WordPress?

Vi arbejder med WordPress og webudvikling efter en plan vi i fællesskab laver i tæt samarbejde med hinanden. På den måde sikre vi altid høj kvalitet efter dine behov.

Hvad er de vigtigste ting ved WordPress udvikling?

Et af de vigtigste ting ved WordPress udvikling er at kunne opbygge sitet unikt og uden brug af for mange plug-ins, som ofter belaster sitet meget.