webdesign aarhus billede

Du er her, fordi du skal have ny hjemmeside. Eller skal have den gamle genopfrisket. Den er ikke længere up to date, for langsom og ikke brugervenlig. Det skal vi nok hjælpe dig med. Det kan være, du har hovedet fyldt med fantastiske idéer, men det kan også være, du har svært ved at sætte ord på, hvad din hjemmeside skal indeholde?

I alle tilfælde hjælper vi dig. Vores erfaring med webdesign strækker sig over xx år, hvor vi har flere tusinde hjemmesider på samvittigheden. Vi har gennem årene været med til at udvikle, programmere og designe hjemmesider, som har hjulpet kunder med mere salg, flere leads og bedre branding.

 

Hvad kan vi gøre for dig? Det hele, siger vi!

Det kan være svært at følge med den udvikling, som websites ændrer sig og udmærker sig i. Du har måske været glad for din webshop eller hjemmeside længe. Hvorfor ændrer på noget, der fungerer? De skal vi fortælle dig. Når det kommer til at fange dine kunders blik, vække deres nysgerrighed og sælge din ydelse eller vare, så er NYT ALTID BEDRE. Vores øjne drages mod det, som skiller sig ud.

Men det er slet ikke sikkert, at du behøver at starte helt fra scratch igen. Tal med os om det. Det kan sagtens være, at det kun er dele af dit website, som behøver en opgradering. Vi sidder klar til at hjælpe med nyt webdesign i Aarhus fra vores hovedkontor, men vi kører gerne ud i hele landet.

Slip for at koordinere – vi klarer de løse ender

Hos Design’R’us er vi et alsidigt, digitalt webbureau, som udover almen webdesign også tilbyder markedsføringsstrategier som online markedsføring, programmering, hosting og grafiske opgaver.

Det betyder, at vi kan følge din opgave til dørs uden at skulle henvise dig til en grafiker for billeder, et webhotel for hosting eller et marketingsbureau for SEO, Google Adds og email marketing. Alle disse ydelser kan vi tilbyde dig, så du kun har én kontaktperson, der guider dig gennem hele processen.

 

Grafisk opgradering

Når vi siger, at NYT ALTID ER BEDRE, så betyder det ikke, at du skal ud og tømme bankkontoen for at kaste pengene i nakken på den nærmeste webdesigner. Mindre kan også gøre det. Måske er brugervenligheden helt i top på dit website, men du trænger til et nyt grafisk udtryk. Det kan vi sagtens klare – både konceptudviklingen, det grafiske design og eksekveringen af det.

Vi har grafikeren, der kan udføre det og webdeveloperen, som sørger for, at det bliver lagt op. Det eneste, vi skal bruge, er dine idéer og ønsker – så fikser vi resten.

 

Webdesign i Århus… og resten af verden

Vi skaber hele tiden nyt webdesign i Århus på vores hovedkontor. Men vi designer faktisk websites sammen med resten af verden. For udover vores danske teams, som laver webdesign i Aarhus og Svendborg, har vi kollegaer rundt i hele verden, som designer, programmerer og udvikler sammen med os. Lige fra Asien til Afrika henter vi eksperthjælp fra, så du får den flotteste, hurtigste og mest sikrede hjemmeside på markedet.

Men hvad nu, hvis du ikke bor tæt på Svendborg eller Aarhus? Det gør slet ikke noget. Vi kommer til dig lige meget, hvor du er i landet. Lad os sætte os ned og udveksle idéer og visioner for dit brand, så det får det helt rigtige udtryk.

Hjemmeside referencer