Webdesign i Aarhus

Du er her, fordi du skal have ny hjemmeside. Eller skal have den gamle genopfrisket. Den er ikke længere up to date, for langsom og ikke brugervenlig. Det skal vi nok hjælpe dig med. Det kan være, du har hovedet fyldt med fantastiske idéer, men det kan også være, du har svært ved at sætte ord på, hvad din hjemmeside skal indeholde?

I alle tilfælde hjælper vi dig. Vores erfaring med webdesign strækker sig over xx år, hvor vi har flere tusinde hjemmesider på samvittigheden. Vi har gennem årene været med til at udvikle, programmere og designe hjemmesider, som har hjulpet kunder med mere salg, flere leads og bedre branding.

Hvad kan vi gøre for dig? Det hele, siger vi!

Det kan være svært at følge med den udvikling, som websites ændrer sig og udmærker sig i. Du har måske været glad for din webshop eller hjemmeside længe. Hvorfor ændrer på noget, der fungerer? De skal vi fortælle dig. Når det kommer til at fange dine kunders blik, vække deres nysgerrighed og sælge din ydelse eller vare, så er NYT ALTID BEDRE. Vores øjne drages mod det, som skiller sig ud.

Men det er slet ikke sikkert, at du behøver at starte helt fra scratch igen. Tal med os om det. Det kan sagtens være, at det kun er dele af dit website, som behøver en opgradering. Vi sidder klar til at hjælpe med nyt webdesign i Aarhus fra vores hovedkontor, men vi kører gerne ud i hele landet.

Slip for at koordinere – vi klarer de løse ender

Hos Design’R’us er vi et alsidigt, digitalt webbureau, som udover almen webdesign også tilbyder markedsføringsstrategier som online markedsføring, programmering, hosting og grafiske opgaver.

Det betyder, at vi kan følge din opgave til dørs uden at skulle henvise dig til en grafiker for billeder, et webhotel for hosting eller et marketingsbureau for SEO, Google Adds og email marketing. Alle disse ydelser kan vi tilbyde dig, så du kun har én kontaktperson, der guider dig gennem hele processen.

Grafisk opgradering

Når vi siger, at NYT ALTID ER BEDRE, så betyder det ikke, at du skal ud og tømme bankkontoen for at kaste pengene i nakken på den nærmeste webdesigner. Mindre kan også gøre det. Måske er brugervenligheden helt i top på dit website, men du trænger til et nyt grafisk udtryk. Det kan vi sagtens klare – både konceptudviklingen, det grafiske design og eksekveringen af det.

Vi har grafikeren, der kan udføre det og webdeveloperen, som sørger for, at det bliver lagt op. Det eneste, vi skal bruge, er dine idéer og ønsker – så fikser vi resten.

Webdesign i Århus… og resten af verden

Vi skaber hele tiden nyt webdesign i Århus på vores hovedkontor. Men vi designer faktisk websites sammen med resten af verden. For udover vores danske teams, som laver webdesign i Aarhus og Svendborg, har vi kollegaer rundt i hele verden, som designer, programmerer og udvikler sammen med os. Lige fra Asien til Afrika henter vi eksperthjælp fra, så du får den flotteste, hurtigste og mest sikrede hjemmeside på markedet.

Men hvad nu, hvis du ikke bor tæt på Svendborg eller Aarhus? Det gør slet ikke noget. Vi kommer til dig lige meget, hvor du er i landet. Lad os sætte os ned og udveksle idéer og visioner for dit brand, så det får det helt rigtige udtryk.

Hvorfor skal jeg vælge WordPress?

Fordi det er enkelt, overskueligt og let at lære. Det kan være, du ikke er så it-erfaren eller ikke tør begive dig ud i webdesign selv – så er WordPress det perfekte begyndersted.

Når du har fået lanceret din WordPress-hjemmeside er det let at gå ind og rette i tekster og design, som du ønsker det. Nyt content på hjemmesider hjælper dig til at rangere bedre hos søgemaskiner og ramme dine kunder bredere. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du vil redigere eller tilføje nyt content – og det gør du med WordPress som platform. Spar på dine ressourcer til support og it-hjælp.

 

Hvad skal jeg med et WordPress webbureau?

Selvom WordPress er et overskueligt og lettilgængeligt CMS-system, så kan det stadig virke overvældende at designe et website fra bunden. Og hvad vigtigst er: det tager tid. Så hvis du ikke har tiden eller ønsker hjælp til at få dit drømme-website lanceret, så brug os som dit WordPress webbureau.

Vi kan hjælpe dig med et 100% skræddersyet system, der opfylder de behov, din virksomhed har. Men vi stopper ikke her. Et stort plus ved WordPress er de plugins, som hjælper dig med at søgeordsoptimere dit website. Hvis du ikke selv har lyst eller tid til at begive dig ud i SEO, så lad vores erfaring som WordPress webbureau komme dig til gode. Vi har skabt store resultater fra vores mange websites, som har generet stor vækst til vores kunder.

Hvis du ønsker, at vi ordner det hele for dig, så gør vi også gerne det. Du sparer masser af tid og kræfter ved at lade os om at designe, lave indhold, sikre din hjemmeside for hacking og markedsføre din virksomhed online. For vi er ikke kun et WordPress webbureau – vi er et all-round webbureau, som både klarer webdesign, online markedsføring og cybersafty for dig.