Online Marketing Bureau

Velkommen til et af landets skarpeste marketing bureauer!

Er du på udkig efter et digitalt marketing bureau i Aarhus eller Danmark, som kan hjælpe dig med alt lige fra SEO til Facebook annoncering? Så er du havnet det rette sted! Vi holder til lige uden for Aarhus i byen Søften (Hinnerup).

 • E-mail Marketing
 • Affiliate Marketing
 • Konverteringsoptimering
Seo_bureau_aarhus

Få vores hjælp til at øge jeres digitale marketings resultater!

Gode grunde til at vælge os

som jeres fremtidig marketing bureau 
Ingen binding

Vi ønsker IKKE at binde dig på en aftale, fordi vi ønsker at sikre vores kunders fremtid og fordi vi ønsker at bygge en langvarig og tæt relation med vores kunder

Målrettet efter øge salg

Vi er målrettet efter at hjælpe jer med at øge jeres marketing performance, hvilket betyder vi ikke måler vores performance på ligegyldige KPI’er, som ikke er relevante for jeres vækst og salg.

Personligt engagement

Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold mellem vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

+10 års erfaring

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor digital marketing, som gør vi kender de fleste strategier og metoder for at øge ens salg online. 

Billigdraaber.dk

Billigdraaber.dk øgede deres omsætning med 145.000 kr. ved at benytte Simon, som deres SEO konsulent. Billigdraaber er i dag en af Danmarks førende webshop med salg af blækpatroner og printere.

Få vores hjælp til at øge jeres digitale marketings resultater!

Online Markedsføring

Online Markedsføring på Google, Bing og de sociale medier – er den absolut mest effektive måde at markedsføre sit produkt i dag – både til det danske marked, men også til resten af verden.

Det er meget vigtig at ens reklamer stemmer 100% overens med den side som brugeren lander på, så at brugerens forventninger bliver indfriet. Det er også meget meget at disse stemmer overens – for at det bliver en kunde for din virksomhed.

Det kan vi hjælpe dig med – så at du får en effektiv markedsføring, og ikke bare kaster pengene ned i et stort sort hul, men vi vil vise dig – at kampagnen er effektiv vha. at nogle meget præcise statistikker som vi leverer til alle vores kunder.

 • Design af landing page
 • Opsætning af din online digitale markedsføringsstrategi
 • Remarketing
 • Markedsføring på Google Adwords
 • Markedsføring på Facebook
 • Opsætning af mål og konverteringer
 • Vi hjælper dig med at holde omkostningerne nede, og generere flere kunder
 • Søgemaskineoptimering

Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for din online markedsføring.

digital_marketing_bureau_online_markedsføring_konsulent_århus_aarhus_jylland_danmark_BTB_markedet
digital_markedsføring_marketing_bureau

Digital Marketing bureau

Hos Design’R’us er vi efterhånden blevet et 360 graders digitalt marketing bureau. Allerede i dag servicere vi flere 100 virksomheden i alle størrelse inden for SEO, SoMe marketing og Google Ads, men stadig traditionen tro ved, at være den foretrukne specialist webudvikler inden for WordPress og Joomla.

Hos Design’R’us får du altså et bureau som er all-round digital i sit mindset. Det betyder at vi ikke kun har fokus på annoncer og kampagner i sig selv, men sammenhængen mellem digital markedsføring og webshoppen eller hjemmesiden. På den måde kan vi nemlig skabe de bedste resultater for vores kunder og laver de bedste optimeringer. Man kan nemlig godt have gode og skarpe annoncer, som tiltrækker målgruppen, men hvis din hjemmeside eller webshop ikke er konverteringsoptimeret og brugervenlig, så vil dine annonce performe ringe i sidste ende. Du får altså her et digitalt marketing bureau med et bredt syn på markedsføring og webshops, som er klar over hvad der skal til for at skabe konverteringer online. – Og det er det vi syntes der adskiller os fra de andre marketing bureauer i Danmark.

Online marketing bureau – Hvad kan I?

Vores opgaver, som dit online marketing bureau er først og fremmest, at lokalisere hvor din virksomhed har et potentiale. Dette gør vi altid i samarbejde med kunden, for du har helt sikkert selv nogle gode ideér til hvilke kanaler der skal fokuseres på. Så her vil vi i fællesskab snakke om hvilken retning i som virksomhed skal gå. – Og hvis i allerede er tilstede og i gang på forskellige kanaler, kan vi hjælpe jer med at optimere jeres online marketing, så i for den bedste ROAS.  Inden for eksempelvis SEO vil vi altid starte med at lave analyser af dit site, som giver indblik i hvad der skal optimeres før at sitet kan begynde at performe. Disse analyser afspejler vores grundige tilgang til det forberedende del af den online marketing, som er en rigtig god ide hvis man vil skabe gode resultater inden for markedsføring.

Marketing_bureau_aarhus

B2B marketing bureau

Vi rådgiver også allerede flere b2b virksomheder omkring markedsføring på btb markedet. Hvor vi ligeledes ofte har fokus på Linkedin, Google Ads, SEO og eventuelt Facebook, hvis det vurderes til at være relevant. Hvis du er i tvivl om hvordan din virksomhed skal markedsføre sig digitalt på B2b markedet, så er du havnet det rigtige sted. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os omkring din virksomheds situation.

Marketing konsulent

Marketing konsulent eller marketing bureau.. Kald os hvad du vil!

Når du bliver kunder ved Design’R’us snakker vi fællesskab omkring omfanget af den digitale markedsføring, som du ønsker at vi laver for dig. Der er derfor ingen faste priser for vores services hvor vi derimod har fokus på at lave markedsføringsløsninger som passer til dit budget. Det behøver derfor ikke være dyrt at hyre en marketing konsulent, for vi aftaler altid med vores kunder hvor mange timer der skal bruges på vores service.

Digital_marketing_bureau_aarhus_digital_markedsføring_i_århus_bureau_hjælp_til_online
Frederik Lauritsen

Digital Marketing Manager

Skal jeg hjælpe dig, med at opnå jeres salgsmål med digital marketing? Jeg har hjulpet over +70 andre virksomheder med at opnå deres mål.

Kompetencer
 • SEO
 • E-mail Marketing
 • Affiliate Marketing
 • Konverteringsoptimering
 • Social Media Ads
 • Google Ads
 • Strategi og analysering
 • Branding

Få vores hjælp til at øge jeres digital marketing resultater!