... Skip to main content

Online Marketing Bureau

Er du på udkig efter et digitalt marketing bureau i Aarhus eller Danmark, som kan hjælpe dig med alt lige fra SEO til Facebook annoncering, så er du havnet det rette sted!

Vi holder til lige uden for Aarhus, i byen Søften (Hinnerup).

Vi hjælper med:

 • Google Ads
 • Social Media Ads
 • SEO
 • E-mail Marketing
 • Affiliate Marketing
 • Konverteringsoptimering
Hastighedsoptimering_webshops

Gode grunde til at vælge os

som jeres fremtidige WordPress bureau
Ingen binding

Modsætning mange andre bureauer i landet, laver vi ikke bindingsaftaler, da vi gerne vil sikre vores kunders fremtid.

+15 års erfaring

Vi har mere end 15 års erfaring indenfor hjemmesider og webudvikling.

Personligt engagement

Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold mellem vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

Efterfølgende support

Mulighed for løbende udvikling af WordPress site – så hjemmesiden altid er opdateret.

Eget webhotel & hosting

Vi tilbyder webhotel og hosting på lynhurtige servere lavet til professionelle virksomheder og organisationer, der vægter kvalitet og sikkerhed.

Over 1000 tilfredse kunder

GeoPile

Investering & Studiebolig

Investering & Feriebolig

Lunnemann

Tubinehallen

GeoConsult

Dondie Kloakmester og Entreprenør Vejle, Kolding, Fredericia

Dondie Entreprenør og Kloakmester

Restaurant Malt

Få vores hjælp til at øge jeres digitale marketings resultater!

Online Markedsføring

Online markedsføring og digital annoncering på Google, Bing og de sociale medier – er den absolut mest effektive måde at markedsføre sit produkt i dag – både til det danske marked, men også til resten af verden.

Det er meget vigtig at ens reklamer stemmer 100% overens med den side som brugeren lander på, så at brugerens forventninger bliver indfriet.

Det er også meget meget vigtigt at disse stemmer overens – for at det bliver en kunde for din virksomhed.

Det kan vi hjælpe dig med – så at du får en effektiv markedsføring, og ikke bare kaster pengene ned i et stort sort hul.

Vi vil vise dig – at kampagnen er effektiv vha. nogle meget præcise statistikker, som vi leverer til alle vores kunder ved udgangen af hver måned.

Vi har styr på hele den digitale marketing-værktøjskasse

Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for din online markedsføring.

Digital Marketing bureau

Hos Design’R’us er vi efterhånden blevet et 360 graders digitalt marketing bureau. Allerede i dag servicerer vi flere 100 virksomheder i alle størrelser inden for SEO, SoMe marketing og Google Ads. Stadig med ønsket om være din foretrukne specialist og webudvikler inden for WordPress og Joomla.

All-Round Marketingbureau i Aarhus for bedre konverteringer

Hos Design’R’us får du altså et bureau som er all-round digital i sit mindset. Det betyder at vi ikke kun har fokus på annoncer og kampagner i sig selv, men sammenhængen mellem digital markedsføring og webshoppen eller hjemmesiden. På den måde kan vi nemlig skabe de bedste resultater for vores kunder og lave de mest effektive optimeringer. Man kan nemlig godt have gode og skarpe annoncer, som tiltrækker målgruppen, men hvis din hjemmeside eller webshop ikke er konverteringsoptimeret og brugervenlig, så vil dine annoncer performe ringe i sidste ende. Med Design’R’us som digital sparringspartner får du altså et digitalt marketing bureau med et bredt syn på markedsføring og webshops, som ved hvad det kræver at skabe konverteringer online. – Og det er blandt andet der, vi selv synes vi adskiller os fra de andre gode marketing bureauer i Danmark.

Online marketing bureau – Hvad kan I?

Vores opgaver som dit online marketing bureau er først og fremmest, at lokalisere hvor din virksomhed har et potentiale. Dette gør vi altid i tæt samarbejde med dig, for du har helt sikkert selv nogle gode ideér til hvilke kanaler, der skal fokuseres på. Så her vil vi i fællesskab finde frem til hvilken retning din virksomhed bør gå. – Og hvis I allerede er tilstede og i gang på forskellige kanaler, kan vi hjælpe jer med at optimere jeres online marketing, så I får den bedste ROAS.

Optimering af din online tilstedeværelse: Vores tilgang til SEO og digital markedsføring

Inden for eksempelvis SEO vil vi altid starte med at lave analyser af dit site, som giver indblik i hvor der skal optimeres før sitet kan begynde at performe optimalt. Disse analyser afspejler vores grundige tilgang til den forberedende del af den online marketing, som er en rigtig god ide, hvis man vil skabe gode resultater inden for digital markedsføring.

B2B marketing bureau

Vi rådgiver allerede flere b2b virksomheder omkring markedsføring på btb markedet. Hvor vi ligeledes ofte har fokus på Linkedin, Google Ads, SEO og eventuelt Facebook, hvis det vurderes at være relevant. Hvis du er i tvivl om hvordan din virksomhed skal markedsføre sig digitalt på B2b markedet, så er du havnet det rigtige sted. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os omkring din virksomheds situation.

Marketing konsulent

Marketing konsulent eller marketing bureau. Kald os hvad du vil –  Vi er her for dig!

Når du bliver kunde ved Design’R’us snakker vi om omfanget af den digitale markedsføring du ønsker vi laver for dig.

Det behøver nemlig ikke at være dyrt at hyre en marketing konsulent. Som kunde hos Design’R’us fokuserer vi på markedsføringsløsninger, der passer til dit budget. Herfra laver vi aftaler omkring antal timer du/I ønsker at købe pr. måned. Derved opstår der ingen ubehagelige overraskelser på din faktura.

Core_web_vitals_dansk_google_Seo_

Få vores hjælp til at øge jeres digital marketing resultater!

Jasper Lemming

Digital Marketing Manager

Skal jeg hjælpe dig, med at opnå virksomhedens salgsmål med digital marketing? Jeg har hjulpet +70 andre virksomheder med at opnå deres mål.

Kompetencer
 • SEO
 • E-mail Marketing
 • Affiliate Marketing
 • Konverteringsoptimering
 • Socials (Meta, Pinterest, TikTok)
 • Google Ads
 • Strategi og analysering
 • Branding