Bakken Bears ref Design'R'us webbureau i aarhus
Billige trægulve ref et webbureau i aarhus
Data For Good Science
butik bettina beltner wordpress webbureau

Online Marketing Bureau

Er du på udkig efter et digitalt marketing bureau i Aarhus eller Danmark, som kan hjælpe dig med alt lige fra SEO til Facebook annoncering, så er du havnet det rette sted! Vi holder til lige uden for Aarhus, i byen Søften (Hinnerup).

 • E-mail Marketing
 • Affiliate Marketing
 • Konverteringsoptimering
frank lauridsen designrus hastighedsoptimering

Gode grunde til at vælge os

som jeres fremtidige WordPress bureau
Ingen binding

Modsætning mange andre bureauer i landet, laver vi ikke bindingsaftaler, da vi gerne vil sikre vores kunders fremtid.

+15 års erfaring

Vi har mere end 15 års erfaring indenfor hjemmesider og webudvikling.

Personligt engagement

Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold mellem vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

Efterfølgende support

Mulighed for løbende udvikling af WordPress site – så hjemmesiden altid er opdateret.

Eget webhotel & hosting

Vi tilbyder webhotel og hosting på lynhurtige servere lavet til professionelle virksomheder og organisationer, der vægter kvalitet og sikkerhed.

Over 1000 tilfredse kunder

Få vores hjælp til at øge jeres digitale marketings resultater!

Online Markedsføring

Online Markedsføring og digital annoncering på Google, Bing og de sociale medier – er den absolut mest effektive måde at markedsføre sit produkt i dag – både til det danske marked, men også til resten af verden.

Det er meget vigtig at ens reklamer stemmer 100% overens med den side som brugeren lander på, så at brugerens forventninger bliver indfriet. Det er også meget meget at disse stemmer overens – for at det bliver en kunde for din virksomhed.

Det kan vi hjælpe dig med – så at du får en effektiv markedsføring, og ikke bare kaster pengene ned i et stort sort hul, men vi vil vise dig – at kampagnen er effektiv vha. at nogle meget præcise statistikker som vi leverer til alle vores kunder.

 • Design af landing page
 • Opsætning af din online digitale markedsføringsstrategi
 • Remarketing
 • Markedsføring på Google Adwords
 • Markedsføring på Facebook
 • Opsætning af mål og konverteringer
 • Vi hjælper dig med at holde omkostningerne nede, og generere flere kunder
 • Søgemaskineoptimering

Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for din online markedsføring.

frank lauridsen - hastighedsoptimering - langsomt website

Digital Marketing bureau

Hos Design’R’us er vi efterhånden blevet et 360 graders digitalt marketing bureau. Allerede i dag servicerer vi flere 100 virksomheder i alle størrelser inden for SEO, SoMe marketing og Google Ads. Stadig med ønsket om være din foretrukne specialist og webudvikler inden for WordPress og Joomla.

Hos Design’R’us får du altså et bureau som er all-round digital i sit mindset. Det betyder at vi ikke kun har fokus på annoncer og kampagner i sig selv, men sammenhængen mellem digital markedsføring og webshoppen eller hjemmesiden. På den måde kan vi nemlig skabe de bedste resultater for vores kunder og lave de mest effektive optimeringer. Man kan nemlig godt have gode og skarpe annoncer, som tiltrækker målgruppen, men hvis din hjemmeside eller webshop ikke er konverteringsoptimeret og brugervenlig, så vil dine annoncer performe ringe i sidste ende. Med Design’R’us som digital sparringspartner får du altså et digitalt marketing bureau med et bredt syn på markedsføring og webshops, som ved hvad det kræver at skabe konverteringer online. – Og det er blandt andet der, vi selv synes vi adskiller os fra de andre gode marketing bureauer i Danmark.

Online marketing bureau – Hvad kan I?

Vores opgaver som dit online marketing bureau er først og fremmest, at lokalisere hvor din virksomhed har et potentiale. Dette gør vi altid i tæt samarbejde med dig, for du har helt sikkert selv nogle gode ideér til hvilke kanaler, der skal fokuseres på. Så her vil vi i fællesskab finde frem til hvilken retning din virksomhed bør gå. – Og hvis I allerede er tilstede og i gang på forskellige kanaler, kan vi hjælpe jer med at optimere jeres online marketing, så I får den bedste ROAS. Inden for eksempelvis SEO vil vi altid starte med at lave analyser af dit site, som giver indblik i hvor der skal optimeres før sitet kan begynde at performe optimalt. Disse analyser afspejler vores grundige tilgang til den forberedende del af den online marketing, som er en rigtig god ide, hvis man vil skabe gode resultater inden for digital markedsføring.

Hastighedsoptimering_webshops

B2B marketing bureau

Vi rådgiver allerede flere b2b virksomheder omkring markedsføring på btb markedet. Hvor vi ligeledes ofte har fokus på Linkedin, Google Ads, SEO og eventuelt Facebook, hvis det vurderes at være relevant. Hvis du er i tvivl om hvordan din virksomhed skal markedsføre sig digitalt på B2b markedet, så er du havnet det rigtige sted. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os omkring din virksomheds situation.

Marketing konsulent

Marketing konsulent eller marketing bureau. Kald os hvad du vil –  Vi er her for dig!

Når du bliver kunde ved Design’R’us snakker vi om omfanget af den digitale markedsføring du ønsker vi laver for dig.

Det behøver nemlig ikke at være dyrt at hyre en marketing konsulent. Som kunde hos Design’R’us fokuserer vi på markedsføringsløsninger, der passer til dit budget. Herfra laver vi aftaler omkring antal timer du/I ønsker at købe pr. måned. Derved opstår der ingen ubehagelige overraskelser på din faktura.

Jasper Lemming

Digital Marketing Manager

Skal jeg hjælpe dig, med at opnå virksomhedens salgsmål med digital marketing? Jeg har hjulpet over +70 andre virksomheder med at opnå deres mål.

Kompetencer
 • SEO
 • E-mail Marketing
 • Affiliate Marketing
 • Konverteringsoptimering
 • Social Media Ads
 • Google Ads
 • Strategi og analysering
 • Branding
DesignRus-medarbejdere-Jasper-digital-marketing-manager

Få vores hjælp til at øge jeres digital marketing resultater!