Google Adwords Bureau Aarhus

Er du på udkig efter et Google Adwords bureau, som kan hjælpe dig med Google annoncering? Så er du havnet det rette sted, vi er specialister i Google Adwords og holder til lige uden for Aarhus i byen Søften (Hinnerup).
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på Google Ads.

En opdatering af Google Ads og Shopping, har vist en kæmpe fremgang og øgede omsætningen med 35%, her har Design'R'us gjort en kæmpe forskel.

Michael PedersenFireAndFlames.dk

Over 1000 tilfredse kunder

Ketobixen SEO

Ketobixen

restauranter i Aarhus - Malt_ceresbyen

Restaurant Malt

Bakken-bears-spillere

Bakken Bears

butik bettina beltner wordpress aarhus

Bettina Beltner

nyt website-parkinsonforeningen reference

Parkinsonforeningen

Comfort living case reference

Comfort Living

belman reference

Belman Design

scandinavianlux.com ref

Scandinavian Lux

billige trægulve - sildeben ref - designrus

Billige Trægulve

Hindsgavl slot reference

dkbs.dk

Reese Grafisk reference

Reese Grafisk

Maersk Training Referencer

Maersk Training

Gode grunde til at vælge os

som jeres fremtidig Google ads bureau
Ingen binding

Vi ønsker IKKE at binde dig på en aftale, fordi vi ønsker at sikre vores kunders fremtid og fordi vi ønsker at bygge en langvarig og tæt relation med vores kunder

Målrettet efter øget salg igennem Annoncering

Vi er målrettet efter at hjælpe jer med at øge jeres Google ads performance, hvilket betyder vi ikke måler vores performance på ligegyldige KPI’er, som ikke er relevante for jeres vækst, men på solide KPI’er, som ROAS.

Personligt engagement

Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold til vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

+10 års erfaring

Vi har mere end 10 års erfaringen indenfor annoncering, som gør vi kender til de bedste strategier, som skaber den bedste vækst i din branche.

Få vores hjælp til at øge jeres Google ads resultater!

Design’R’us som Google Ads konsulent

Hos Design’R’us er vi specialister i Google – Både Google Ads og SEO. Som din rådgivende konsulent vil vi hjælpe dig med følgende:

  • Opsætning af annonce konto og sporing på hjemmeside
  • Udarbejdelse af diverse kampagner og annoncer efter dine behov
  • Optimering af kampagner og evaluering af resultater

Som din konsulent vil du opleve et digitalt bureau, som ønsker sine kunder det bedste. Gode resultater kommer igennem tæt samarbejde og gode relationer. Vi har nemlig den overbevisning, at du kender din virksomhed bedst og det er derfor vigtigt med et tæt samarbejde, så vi får de bedste resultater.

frank lauridsen - hastighedsoptimering - langsomt website

Hvad kan du forvente af et Google Adwords bureau?

Med et Google Adwords bureau kan du som virksomhed forvente, at du hurtigt bliver synlig på Google. Vi opsætter, administrere og optimere dine kampagner, så du får den bedst mulige cpc (klikpris). Hvis du ejer en webshop kan du også forvente, at vi kan hjælpe dig med Google Shopping. Med Google Shopping kan du blandt andet vise dine produkter visuelt med billede og pris i Google’s søgeresultat. Google Shopping er altid en ting vi anbefaler til mange af vores kunder, da det er effektiv måde at sælge sine produkter på.

Hvad er Google Ads?

Google Ads er de annoncer som du typisk vil se øverst i dine søgninger på Google. Det smarte ved Google Ads er, at du helt selv kan vælge hvilke søgeord du vil vises på! – Og derfor ramme potentielle kunder som søger netop på de produkter/services du tilbyder.
Hver gang en besøgende på Google klikker på din annonce, skal der betales et beløb. Dette beløb kan dog variere alt efter konkurrencen på dine søgeord, kvaliteten på dine tekstannoncer og sammenspillet mellem dine annoncer og din hjemmeside. Derfor kan det være en god ide at samarbejde med en Google Ads konsulent.

Google Ads remarketing

Hvad siger du til, at målrette annoncer til kunder som har besøgt dit site, men uden at købe?
Remarketing er en effektiv måde at skabe salg på, da dine annoncer er målrettet folk som allerede kender dig. Ved remarketing giver du dem en “reminder” på at de har besøgt dit site. Kunden er typisk længere i deres købsproces, hvorfor remarketing ofte kan skabe gode resultater for virksomheder.

Google Adwords bureau med brede kompetencer

Udover, at vi hos Design’R’us er måske et af de bedste Google Ads Bureauer, har vi også kompetencer inden for anden digital markedsføring, men også programmering og webudvikling. Blandt andet i SEO, SoMe marketing og unik ekspertise i cms systemet WordPress, hvor vi også udvikler webshops. Vi er altid opdateret på nyeste trends inden for det digitale og kan derfor altid levere og skarpe gode resultater for vores kunder.

Få vores hjælp til at øge jeres Google ads resultater!

Jasper Lemming - certificeret Google Search Ads + Display Ads
Jasper Hegaard Lemming

Digital Marketing Manager

Skal jeg hjælpe dig, med at øge din omsætning igennem annoncering på Google? Jeg har hjulpet over 70 andre virksomheder med at opnå deres mål med Google Ads.

Kompetencer
Google Ads
Bing Ads
SEO
Konverteringsoptimering
Social Marketing
Strategi og analysering
Branding

FAQ

Hvad er Google Ads?

Google Ads er betalte annoncer på Google, google display netværk og youtube. Det blev tidligere kaldt Google AdWords.

Hvordan arbejder vi med Google ads?

Vi arbejder ud fra strategier og analyser, hvor efter vi opsætter annoncer efter vores erfaringen, da vi ved hvordan de forskellige annonce metoder virker på og hvilke der giver den bedste afkast i de forskellige brancher.

Vigtigste ting ved Google Ads?

Det vigtigste er at kende de forskellige former for annoncering som google tilbyder, da de virker på forskellige måder og derfor giver de forskellige resultater.