... Skip to main content

Information & værdier

Design’R’us er ejet og ledet af Frank Lauridsen. Virksomheden har siden 2006 leveret digitale løsninger til kunder over hele Danmark.

Vores mange trofaste kunder servicerer vi dagligt indenfor digital markedsføring, og vi er også klar til at hjælpe din virksomhed, både som rådgivning eller som partner til at markedsføre din virksomhed på nettet.

Vi startede med at udvikle helt simple hjemmesider til små virksomheder, men leverer i dag den fulde pakke indenfor digital markedsføring. Det kan være lige fra opstart af en lille virksomhed som skal på nettet, til markedsføring, design og programmering af tekniske opgaver til større virksomheder.

Vi kommer gerne ud til besøg, ganske uforpligtende, for at høre mere om din virksomhed, og hjælpe dig med en markedsføringsplan til din virksomhed på bedst mulig vis i det 21. århundrede – med alt som det inkluderer – lige fra hjemmeside design og programmering, til markedsføring og søgeoptimering på Google og de sociale medier, som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest m.fl.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vores vigtigste værdier

  • Ingen skjulte agendaer
  • Kunden skal have succes
  • Høj sikkerhed
  • Langvarigt samarbejde
  • Ikke binde kunder med kontrakter
  • Svare hurtigt på emails

Gode grunde til at vælge os

som jeres fremtidige WordPress bureau
Ingen binding

I modsætning til mange andre bureauer i landet, laver vi ikke bindingsaftaler, da vi gerne vil sikre vores kunders fremtid.

+15 års erfaring

Vi har mere end 15 års erfaringen indenfor hjemmesider og webudvikling.

Personligt engagement

Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold til vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

Efterfølgende support

Mulighed for løbende udvikling af WordPress site – så hjemmesiden altid er opdateret.

Eget webhotel & hosting

Vi tilbyder webhotel og hosting på hurtige servere lavet til professionelle virksomheder og organisationer der vægter kvalitet og sikkerhed.

Over 1000 tilfredse kunder

JTU

DMN

Natur & Ungdom

Kjeldskov & Co.

Todbjerg

GeoConsult

belman reference

Belman Design

Dondie Kloakmester og Entreprenør Vejle, Kolding, Fredericia

Dondie Entreprenør og Kloakmester

Få fat i vores support team

Referencer fra kunder

Vi viser glædeligt vores arbejde og resultater frem, så du kan se hvad du kan forvente hvis du vælger Design’R’us som din partner. Om det er inden for digital markedsføring eller som webbureau- og udvikling. Som et 360 graders digitalt bureau har vi i dag samarbejdet med mere end 300 virksomheder. Både store og små. Her har vi lavet alt lige fra søgemaskineoptimering og SoMe annoncering til udvikling af enkle sites til avancerede sites/shops med skræddersyet udvikling og programmering.

SE REFERENCER