Digitalt_bureau

Design’R’us er ejet og ledet af Frank Lauridsen. Virksomheden har siden 2006 leveret digitale løsninger til kunder over hele Danmark.

Vores mange trofaste kunder servicerer vi dagligt indenfor digital markedsføring, og vi er også klar til at hjælpe din virksomhed, både som rådgivning eller som partner til at markedsføre din virksomhed på nettet.

Vi startede med at udvikle helt simple hjemmesider til små virksomheder, men leverer idag den fulde pakke indenfor digital markedsføring. Det kan være ligefra opstart af en lille virksomhed som skal på nettet, til markedsføring, design og programmering af tekniske opgaver til størrer virksomheder.

Vi kommer gerne ud til besøg, ganske uforpligtende, for at høre mere om din virksomhed, og hjælpe dig med en markedsføringsplan til din virksomhed på bedst mulig vis i det 21. århundrende – med alt som det inkluderer – ligefra hjemmeside design og programmering, til markedsføring og søgeoptimering på Google og de sociale medier, som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest m.fl.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vores vigtigste værdier

 • Ingen skjulte agendaer
 • Kunden skal have success
 • Høj sikkerhed
 • Langvarigt samarbejde
 • Ikke binde kunder med kontrakter
 • Svare hurtigt på emails

  Kontakt Design´R´us.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked  Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA
  og Google´s Privacy Policy og Terms of Service.

  Referencer fra kunder

  Vi viser glædeligt vores arbejde og resultater frem, så du kan se hvad du kan forvente hvis du vælger Design’R’us som din partner. Om det er inden for digital markedsføring eller som webbureau- og udvikling. Som et 360 graders digitalt bureau har vi i dag samarbejdet med mere end 300 virksomheder. Både store og små. Her har vi lavet alt lige fra søgemaskineoptimering og SoMe annoncering til udvikling af enkle sites til avancerede sites/shops med skræddersyet udvikling og programmering.