... Skip to main content

Logo til virksomheder

Hos Design’R’Us laver vi også logoer og andet grafisk til virksomheder. Alt vores grafiske arbejde er lavet af professionelle designere og grafikere og du kan forvente unikke logoer til din virksomhed. Derudover ønsker vi gennemsigtighed. Derfor kan du nedenfor se vores referencer og tidligere udarbejdet logoer til virksomheder.

Vi tror på at en stærk visuel identitet kan give virksomheder fordele. Design’R’Us er et 360 graders digitalt bureau med stærke kompetencer hele vejen rundt. Blandt andet også inden for digital markedsføring. Fordelen ved et visuelt godt logo er at det kan give fordele når i som virksomhed markedsføre jer på nettet, gaden eller i butikken. Ved at have et stærkt virksomhedslogo forstærker du din kommunikation og dit budskab – Dermed giver du også folk et professionelt indtryk af dit brand, som kunden vil huske og genkende dig på.

 

Redesign af logo

Vi hjælper også virksomheder med at redesigne nuværende logoer. Dette handler ofte om at gøre logoet mere moderne. Her kommer vi nogle bud på nutidens logo og hvordan vi bedst muligt får overført værdien fra det gamle logo til det nye. Når du ændrer dit logo er det nemlig ekstrem vigtigt at du tager den visuelle identitet med videre. Det betyder altså at dine kunder/besøgende kan genkende dit nye logo.

  Kontakt Design´R´us nedenfor, eller ring på 71 90 36 69.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked

  Referencer på logo til virksomheder

  Få vores hjælp til dit nye logo her!