... Skip to main content

Søgeoptimering

Søgeoptimering? Er det virkelig det værd at investere tid og ressourcer i SEO?

Det korte svar er ja.

SEO er en af de vigtigste ting, du kan gøre for at markedsføre din virksomhed online.

Søgeoptimering: Hvorfor SEO?

Først og fremmest, fordi søgemaskiner er der, hvor folk er. Når de leder efter information om et specifikt produkt, de ønsker at købe, vender 53% af køberne sig til en søgemaskine. Med andre ord, der er allerede folk derude, der søger på Google efter produkter som dine. SEO hjælper dig med at komme ind i deres søgeresultater.

Men det er ikke nok bare at være på side to af resultaterne eller endda halvvejs nede på den første side. De fleste søgere scroller ikke så langt. Forskning viser, at 27.6% af alle brugere klikker på det første Google-resultat. Den anden plads får 15.8% af trafikken, og den tredje får 11%. Det er vigtigt at vide, at næsten ingen når til anden side.

Læs også: Hvorfor er lokal SEO vigtigt?

Mangler dit website en søgeoptimering?

Nedenfor kan du se et uddrag af de kunder vi har lavet søgemaskineoptimering (Search Engine Optimization) for. Hos Design’R’us viser vi stolt vores arbejde frem. Vi ønsker nemlig gennemsigtighed for vores kunder – og kommende kunder! Derfor kan du nemt se noget af vores arbejde med søgeoptimering for en lang række kunder nedenfor.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på Søgemaskineoptimering (SEO) og vores bud på de helt rigtige søgeord samt en højere placering på Google og andre søgemaskiner? Tøv ikke med at kontakte os.

Hvis du vil læse mere om SEO/søgemaskineoptimering kan du trykke her.

  Kontakt Design´R´us nedenfor, eller ring på 71 90 36 69.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked

  Referencer på SEO