... Skip to main content

Hjemmesider og udvikling

Følger din hjemmeside med tiden? Lad os hjælpe dig!

Kravene til hjemmesider ændrer sig hele tiden og kræver derfor løbende udvikling af hjemmesiden. Vi ser mange sider, der blot er 5 år gamle, som skal opdateres fordi de ikke følger udviklingen.

Som Digitalt Webbureau kan vi hjælpe dig med et 100% skræddersyet system, eller installering og styling af en skabelon. Det vigtigste i dag er den mobile visning, eller responsiv visning. Mobile First, som det hedder i branchen.

 

 • Fokus på mobile first (responsive hjemmesider)
 • Hjemmeside med specielle programmeringer
 • Hjemmeside med integrationer til diverse API’er – som f.eks. Microsoft Dynamics, Google Maps, Facebook, Instagram, E-conomic eller et helt andet system
 • WordPress
 • Joomla
 • Umbraco CMS
 • Shopify
 • Magento
 • Silverstripe

Kontakt os i dag, for at få et uforpligtende tilbud.

  Kontakt Design´R´us nedenfor, eller ring på 71 90 36 69.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked

  JTU

  DMN

  Natur & Ungdom

  Kjeldskov & Co.

  Todbjerg

  GeoConsult

  belman reference

  Belman Design

  Dondie Kloakmester og Entreprenør Vejle, Kolding, Fredericia

  Dondie Entreprenør og Kloakmester

  Belman Belmaker light reference

  Belman A/S

  Bakken Bears

  Bettina Beltner

  Scandinavian Lux

  Få vores hjælp til at udvikle din hjemmeside her!

  Design af hjemmeside - Få en professionel hjemmeside

  Hos Design’R’us er vi eksperter i udvikling af hjemmesider. Det gælder alt fra design til online branding. Sammen skaber vi de bedste forudsætninger for din virksomhed online. Vi udvikler og opdaterer nye som gamle hjemmesider, så din hjemmeside følger med udviklingen og de stigende krav fra Google og de besøgende på websitet.  Efter mere end 15 års erfaring har vi opskriften på den perfekte professionelle hjemmeside.

  Design af hjemmeside

  Vi har mere end 20 års erfaring med udvikling af hjemmesider og design løsninger. Vores  professionelle designere, sørger for at kvaliteten på vores ydelse er i top. Vi har efterhånden designet mere end 1000 hjemmesider.

  webudvikling_design_hjemmesider

  Vi designer din hjemmeside efter dine behov

  En typisk proces når vi designer hjemmesider for vores kunder

  • Vi tager en snak med vores kunde omkring farver og andre præferencer. Her får vi en god forretningsforståelse om vores kundes verden.
  • Vores professionelle grafiker laver de første layout forslag på design til kundens hjemmeside.
  • Vi tager en snak med vores kunde med udgangspunkt i de tilsendte hjemmeside design.
  • Vi retter efterfølgende vores design til hjemmesiden – indtil vores kunde er tilfreds.
  • Når hjemmeside designet er godkendt – implementeres dette på hjemmesiden

  Der kan være mange grunde til, at du er havnet her på siden. Du er sandsynligt på udkig efter et webbureau, som kan hjælpe dig med en hjemmeside. Bare rolig – du er kommet til det helt rigtige sted. Læs mere nedenfor

  Webudvikling eller et redesign?

  Vi kan hos Design’R’us hjælpe dig med det du har brug – om det er redesign af din nuværende hjemmeside eller en helt ny hjemmeside.
  Hvis du er i tvivl om hvad der er det rigtige for dig, så tøv ikke med at kontakte os.

  Du overvejer at få en ny hjemmeside, men ved ikke, om det kan betale sig

  Det korte svar er jo! – det betaler sig. Det lidt længere svar er, at dine kunder er utålmodige. Som forbrugere af internettet, tildeler vi kun websites, reklamer, markedsføring overskrifter osv. en brøkdel af vores opmærksomhed. Du har kun én chance for at få folk til at blive på din hjemmeside – så brug den fornuftigt.

  Vi ved, at det handler om at bibeholde dine kunders opmærksomhed, tilfredsstille dem og gennemskue deres behov, før de selv ved det.

  Du mangler en hjemmeside, og vil gerne selv være med til at designe den

  Vi gør kun det, du beder os om – og ikke en flig mere. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med hosting, domænenavn og opsætning, og så kan du selv udvikle hjemmesiden med godt indhold til dine kunder. 

  Ofte har vores kunder en helt klar vision om, hvordan deres udtryk skal være – og vi har stor respekt for, at du kender dine kunder bedst.

  Derfor gør vi kun det, som du ønsker. Vi følger selvfølgelig op på support, vedligeholdelse og beskyttelse mod hackerangreb. Du får lov at lege med hele indholdet og udtrykket, og så sørger vi for, at det hele forløber gnidningsfrit.

  Du mangler en hjemmeside, og vi skal lave den for dig

  Vi snakker sammen, du fortæller, hvad du ønsker, og vi designer det for dig. Du er med gennem hele processen. Vi modificerer, korrigerer og retter efter dit ønske, så du står tilbage med en færdig, professionel hjemmeside, som er en forlængelse af dig og din virksomhed.

  Du har en hjemmeside, men du synes, den trænger til en opfrisker

  Det er en klassiker. Du kan sammenligne det med dit eget hjem. For hvilken hjemmeside trænger ikke til en lille forårsrengøring eller et nyt billede på væggen? Et nyt blikfang kan være med til at skabe øjeblikket der skaffer dig en ny kunde.

  En fornyelse på dit website kan være alt fra nyt udtryk i form af billeder, farver og visuel æstetik til nye landing pages, søgeordsoptimering (SEO) og mere brugervenlige features. Kontakt os – så finder vi sammen ud af, hvad der styrker udviklingen af din professionelle hjemmeside.

  Få inspiration til en professionel hjemmeside

  Er du usikker på, hvilket udtryk din hjemmeside skal have? Det forstår vi godt – der er mange veje, du kan gå, og det kan være en smule angstprovokerende at slå sig fast på ét design. Heldigvis har vi hos Design’R’us et stort katalog bag os, som du kan finde masser af inspiration i. Her på vores hjemmeside kan du finde nogle af vores seneste websites, som vores kunder har været glade for og fået gode resultater fra. Lad os designe din nye, professionelle hjemmeside.

  Få vores hjælp til at udvikle din hjemmeside her!

  Responsiv hjemmeside og webdesign

  Mange virksomheders hoved fokus ligger på hjemmesiden som bliver vist på computeren. Det er en stor fejl og kan betyde at flere besøgende forlader hjemmesiden. da sitet ikke er optimeret til at være responsiv til mobil. Allerede i dag kan du regner med at over 50% af dine besøgende kommer fra mobile-enheder. Det betyder at du skal vægte et responsiv webdesign meget højt! Hos Design’R’Us er et responsivt webdesign og hjemmeside et must i vores udvikling af en professionel hjemmeside. Det betyder at, du ikke skal bekymre dig om, din hjemmeside er optimeret til mobilen.

  Hvad betyder responsivt webdesign?

  Responsivt webdesign betyder at din hjemmeside tilpasser sig til den besøgendes skærm. Det betyder at hjemmesiden er fuld funktionel om enten dine besøgende kommer på computeren, ipad eller mobilen.

  Responsiv_wordpress_hjemmeside