Hjemmeside_udvikling

Hjemmesider og udvikling

Følger din hjemmeside udviklingen? Lad os hjælpe dig!

Kravene til hjemmesider ændrer sig hele tiden og kræver derfor løbende udvikling af hjemmesiden. Vi ser mange sider, der blot er 5 år gamle, som skal opdateres fordi de ikke følger udviklingen.

Som Digitalt Webbureau kan vi hjælpe dig med et 100% skræddersyet system, eller installering og styling af en skabelon. Det vigtigste i dag er den mobile visning, eller responsiv visning. Mobile First, som det hedder i branchen.

 

 • Fokus på mobile first (responsive hjemmesider)
 • Hjemmeside med specielle programmeringer
 • Hjemmeside med integrationer til diverse API’er – som f.eks. Microsoft Dynamics, Google Maps, Facebook, Instagram, E-conomic eller et helt andet system
 • WordPress
 • Joomla
 • Umbraco CMS
 • Shopify
 • Magento
 • Silverstripe

Kontakt os i dag, for at få et uforpligtende tilbud.

  Kontakt Design´R´us nedenfor, eller ring på 71 90 36 69.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked

  Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA
  og Google´s privatlivspolitik og leveringsbetingelser.

  Bakken-bears-spillere

  Bakken Bears

  butik bettina beltner wordpress aarhus

  Bettina Beltner

  nyt website-parkinsonforeningen reference

  Parkinsonforeningen

  Comfort living case reference

  Comfort Living

  belman reference

  Belman Design

  scandinavianlux.com ref

  Scandinavian Lux

  Hindsgavl slot reference

  dkbs.dk

  Reese Grafisk reference

  Reese Grafisk

  Maersk Training Referencer

  Maersk Training

  Ferieboligsiden reference

  Ferieboligsiden

  HB products reference case

  HB Products

  Belman Belmaker light reference

  Belman Engineering

  Få vores hjælp til at udvikle din hjemmeside her!

  Professionel hjemmeside

  Hos Design’R’us er vi eksperter i udvikling af hjemmesider. Med det sagt, også design og online branding. Sammen skaber vi de bedste forudsætninger for din virksomhed online. Vi udvikler og opdaterer nye som gamle hjemmesider, så din hjemmeside følger med udviklingen og de stigende krav fra Google og de besøgende på websitet.  Efter mere end 15 års erfaring har vi opskriften på den perfekte og professionelle hjemmeside.

  Hjemmesidens design

  Vi har mere end 20 års erfaring med udvikling af hjemmesider og design løsninger. Vi har professionelle designere, som sørger for at kvaliteten på vores ydelse er i top. Vi har faktisk efterhånden designet mere end 300 hjemmesider.

  Vi designer din hjemmeside efter dine behov

  En typisk proces når vi designer hjemmesider for vores kunder

  • Vi tager en snak med vores kunde omkring farver og andre præferencer. Her får vi en god forretningsforståelse om vores kundes verden.
  • Vores professionelle grafiker laver de første layout forslag på design til kundens hjemmeside.
  • Vi tager en snak med vores kunde med udgangspunkt i de tilsendte hjemmeside design.
  • Vi retter efterfølgende vores design til hjemmesiden – indtil vores kunde er tilfreds.
  • Når hjemmeside designet er godkendt – implementeres dette på hjemmesiden

  Der kan være mange grunde til, at du er havnet her på siden. Du er højest sandsynlig på udkig efter et webbureau, som kan hjælpe dig med en hjemmeside. Bare rolig – du er kommet til det helt rigtige sted. Læs mere nedenfor

  webudvikling_design_hjemmesider

  Webudvikling eller et redesign?

  Vi kan hos Design’R’us hjælpe dig med det du har brug. Om det er redesign af din hjemmeside eller en ny hjemmeside fra bunden af.
  hvis du er i tvivl om hvad der er det rigtige for dig, så tøv ikke med at kontakte os.

  Du overvejer at få en ny hjemmeside, men ved ikke, om det kan betale sig

  Det korte svar er jo! – det betaler sig. Det lidt længere svar er, at dine kunder er utålmodige. Som forbrugere af internettet, tildeler vi kun websites, reklamer, markedsføring overskrifter osv. en brøkdel af vores opmærksomhed. Du har kun én chance for at få folk til at blive på din hjemmeside – så brug den fornuftigt.

  Vi ved, at det handler om at bibeholde dine kunders opmærksomhed, tilfredsstille dem og gennemskue deres behov, før de selv ved det.

  Du mangler en hjemmeside, og vi skal lave den for dig

  Den er nem. Vi snakker sammen, du fortæller, hvad du ønsker, og vi designer det for dig. Du er med gennem hele processen. Vi modificerer, korrigerer og retter efter dit ønske, så du står tilbage med en færdig, professionel hjemmeside, som er en forlængelse af dig og din virksomhed.

  Du mangler en hjemmeside, og vil gerne selv være med til at designe den

  Vi gør kun det, du beder os om – og ikke en flig mere. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med hosting, domænenavn og opsætning, og så kan du selv udvikle hjemmesiden med godt indhold til dine kunder. 

  Ofte har vores kunder en helt klar vision om, hvordan deres udtryk skal være – og vi har stor respekt for, at du kender dine kunder bedst.

  Derfor gør vi kun det, som du ønsker. Vi følger selvfølgelig op på support, vedligeholdelse og beskyttelse mod hackerangreb. Du får lov at lege med hele indholdet og udtrykket, og så sørger vi for, at det hele forløber gnidningsfrit.

  Du har en hjemmeside, men du synes, den trænger til en opfrisker

  Det er en klassiker. Du kan sammenligne det med dit eget hjem. For hvilken hjemmeside trænger ikke til en lille forårsrengøring eller et nyt billede på væggen? Det giver en lethed og et nyt blikfang, som fanger opmærksomheden.

  En fornyelse på dit website kan være alt fra nyt udtryk i form af billeder, farver og visuel æstetik til nye landing pages, søgeordsoptimering (SEO) og mere brugervenlige features. Kontakt os – så finder vi sammen ud af, hvad der styrker udviklingen af din professionelle hjemmeside.

  Få inspiration til en professionel hjemmeside

  Er du usikker på, hvilket udtryk din hjemmeside skal have? Det forstår vi godt – der er mange veje, du kan gå, og det kan være en smule angstprovokerende at slå sig fast på ét design. Heldigvis har vi hos Design’R’us et stort katalog bag os, som du kan finde masser af inspiration i. Her på vores hjemmeside kan du finde nogle af vores seneste websites, som vores kunder har været glade for og fået gode resultater fra. Lad os designe din nye, professionelle hjemmeside.

  Responsiv hjemmeside og webdesign

  Mange virksomheders hoved fokus ligger på hjemmesiden som bliver vist på computeren. Det er en stor fejl og kan betyde at flere besøgende forlader hjemmesiden. Netop fordi at sitet ikke er optimeret til at være responsiv til mobil. Allerede i dag kan du regner med at over 50% af dine besøgende kommer fra mobile-enheder. Det betyder at du skal vægte et responsiv webdesign meget højt! Hos Design’R’Us er et responsivt webdesign og hjemmeside et must i vores udvikling af en professionel hjemmeside. Det betyder at, du ikke skal bekymre dig om, din hjemmeside er optimeret til mobilen.

  Responsiv_wordpress_hjemmeside

  Hvad betyder responsivt webdesign?

  Responsivt webdesign betyder at din hjemmeside tilpasser sig til den besøgendes skærm. Det betyder at hjemmesiden er fuld funktionel om enten dine besøgende kommer på computeren, ipad eller mobilen.

  Få vores hjælp til at udvikle din hjemmeside her!