Skal du have et website i Joomla?

Er du på udkig efter et webbureau, der tilbyder Joomla service? Eller skal du bruge et webhote til Joomla, som kan hoste dit website? Så er du kommet til det rette sted. Hos Design’R’us er vi eksperter i Joomla, så du kan få hjælp til det, du netop behøver med dette system.

 

Hvad er Joomla?

Joomla er et prisvindende content management system (CMS). Her har du mulighed for at opbygge større websteder. Joomla har tusinder af gratis udvidelser og skabeloner, der giver dig mulighed for at tilpasse dit websted, så det passer til dit specifikke behov.

Over hele verden bruger nogle af de mest kendte virksomheder og brands Joomla. Det har resulterede i flere millioner websites. Det er altså blevet et af de mest populære webstedsprogrammel på grund af sit globale samfund af udviklere og frivillige. Hver dag sørger de for, at platformen er brugervenlig, bliver udvidet, er flersproget, søgemaskineoptimeret og meget mere.

Joomla bruges over hele verden til at drive millioner af websteder i alle former og størrelser. Skal du med på den rejse? Det kan vi sagtens hjælpe dig med.

 

Skal jeg vælge Joomla eller WordPress?

Vi kan ikke vælge for dig. Men vi kan liste nogle gode og mindre gode ting op ved begge CMS-systemer. Så kan du nemmere selv tage beslutningen om, det er Joomla eller WordPress, du skal bruge.

Husk det ofte er en smagssag, hvilket system du bedst kan lide. Men herunder kan de se, hvad der kendetegner dem hver især:

WordPress:

• Er du begynder, så er WordPress en god platform. Der findes nemlig en række tutorials og fora, der kan hjælpe med de problemer, der kan opstå.

• WordPress har tonsvis af temaer og plugins, som gør det nemt for dig at tilpasse dit websted. Mange udviklere har oprettet gratis plugins og temaer, så du kan skabe et professionelt website med et lavt budget.

• Det er utrolig nemt at gå i gang med WordPress. Du kan designe dit websted i løbet af ingen tid.

• Fordi WordPress er så populært, er det let at finde hjælp i form af blogs, Facebook-grupper og udviklere, hvis du skulle rende ind i problemer.

 

Joomla:

• Har du lidt mere teknisk snilde, så er Joomla et godt bud til dig. Det er måske ikke lige så begyndervenligt som WordPress, men det har mere at byde på, når du først er sat ind i det.
• Joomla er specielt fordelagtigt til større websteder. Interfacet er designet til at gøre det meget lettere at administrere sider med et stort antal sider og indlæg.

• Faktisk er Joomla er mindre interessant for hackere end WordPress – simpelthen fordi WordPress har flere brugere. Det er værd at tage med i dine overvejelser.

• Du kan finde flere skabeloner hos Joomla. Her har du nemlig mulighed for at bruge forskellige skabeloner, mens du kun kan bruge ét WordPress-tema.

Vi håber, at listen har gjort det nemmere for dig at vælge, om du skal bruge Joomla eller WordPress. Hvis du stadig er i tvivl, så kontakt os – vi er eksperter i begge systemer og bruger dem dagligt. Så om du har brug for en Joomla-programmør, Joomla-designer eller WordPress-udvikler, så kan vi hjælpe. Vi vil faktisk vove at påstå, at du ikke finder nogen bedre service i lige netop Joomla eller WordPress end hos os.

 

Brug vores webhotel til Joomla

Når du har besluttet dig for at lave din hemmeside i Joomla eller WordPress, så kan du med fordel bruge vores webhotel. Vores hostingvirksomhed, LimeCity, har eksisteret i over 10 år, og har stor erfaring med at beskytte kunder mod hackerangreb. Her leverer vi altid en høj, optimal hastighed på websites, som giver dine kunder en professionel oplevelse af dit website.

 

Vælg dansk service

Måske leder du bare efter den billigste Joombla-service eller tager den første, du støder på. Men husk at overvej, om du kan få den rette service. Vi kan altid hjælpe dig på dansk, så du slipper for at skrive med en automatiseret kundeservicerobot i et andet land. Vi tager vores Joomla-service alvorligt, fordi vi ved, at det er din virksomhed, det handler om.

Alle skal følge sig trygge, når de skal have en ny hjemmeside eller skal finde en ny hostingvirksomhed. Derfor kan du være sikker på, at få en ekspert i røret hos os, som kan guide dig gennem dit Joomla-eventyr smertefrit. Giv os et kald – så finder vi den rette løsning til dig.

Alle skal følge sig trygge, når de skal have en ny hjemmeside eller skal finde en ny hostingvirksomhed. Derfor kan du være sikker på, at få en ekspert i røret hos os, som kan guide dig gennem dit Joomla-eventyr smertefrit. Giv os et kald – så finder vi den rette løsning til dig.