... Skip to main content

Her har du en guide til plugin Revolution Slider til WordPress. Vi kommer blandt andet igennem hvordan du tilgår revolution slider, oprettelse, billeder og tekster. Samt hvordan du redigere i dette. Slider Revolution til WordPress er brugt verdenen over. – Og det forstår vi godt. Du får nemlig nemt og hurtigt et brugervenligt plugin, som skaber en god visuel præsentation på din hjemmeside eller webshop.

Se vores video og følg guiden nedenfor.

Sådan redigere og opretter du i Slider Revolution i WP

  1. Gå til din WordPress backend – standard /wp-admin/
  2. Find Slider Revolution pluginnet i WordPress menuen i venstre sider og klik. Har du IKKE installeret Slider Revolution kan du gøre det ved at: Klik på “plugins” -> tiltøj nyt / add new -> søge efter “slider revolution -> installer -> aktiver
  3.  Her har du en oversigt over slides. Du kan lave forskellige slides til specifikke sider.
  4. “slide 1” er start-siden / det slide der bliver vist først.
  5. For at redigere i slides skal du trykke på det slide du ønsker at redigere.
  6. Her kan du tilføjer billeder og tekst nemt ved at benytte dig af editoren eller ved at trykke på teksten som vist i videoen. Hvis du ønsker at redigere eller tilføje en ny baggrund kan du gøre det ved at

Hvordan tilføjer jeg en ny baggrund eller billeder i Slider Revolution?

For at tilføje eller ændre bagrunden i Slider Revolution skal du gøre følgende:

  1. Klik på knappen som anvist nedenfor på billedet (den markedet med gul)

dansk_slider_revolution_guide_wp

2. Vælg derefter “baggrund” og klik på “media libary”

Wordpress_guide_slider_revolution_dansk_support

3.  Husk at bruge billeder af den rigtige størrelse og pixel. Her anbefaler vi billeder af 1920 x 601 px. Det betyder at dine billeder kommer til at stå rigtig skarpt på din hjemmeside.

 

Hvad er ulempen ved Slider Revolution til WordPress?

Hos Design’R’us er vi som udgangspunkt fan af alt som kan skabe fede visuelle præsentationer, men nogle kan altså også opleve ulemper ved Slider Revolution til WordPress. Et generelt problem på WordPress sites er plugins. Plugins er fyldt med scripts og alverdens ting, som virkelig skader din hastighed på hjemmesiden. Eftersom at Slider Revolution er et plugin og oven i købet et plugin som præsentere billeder i høj kvalitet, er der chancer for, at du kan opleve at dit site bliver langsommere. Så det er virkelig en ting du skal holde øje med når du arbejder i WordPress og Plugins. Husk derfor altid at hastighedsoptimere dit site.

Design’R’us er et webbureau og har allerede hjulpet over 300 virksomheder med webudvikling i blandt andet WordPress – Så tøv ikke med at kontakte os hvis du har brug for hjælp.