Hjemmeside_udvikling_i_aarhus_billig_hjemmeside_pris_

Hjemmeside udvikling

Kravene til hjemmesider ændrer sig hele tiden. Mange sider som kun er 5 år gamle, skal opdateres fordi de ikke følger med udviklingen.

Som Digital Webbureau kan vi hjælpe dig med både et 100% skræddersyet system, eller installering og styling af en skabelon. Det vigtigste i dag er den mobile visning, eller responsisive visning. Mobile First, som det hedder i branchen.

 • Fokus på mobile first (responsive hjemmeside)
 • Hjemmeside med specielle programmeringer
 • Hjemmeside med integrationer til diverse API’er – som f.eks. Microsoft Dynamics, Google Maps, Facebook, Instagram, E-conomic eller et helt andet system
 • WordPress
 • Joomla
 • Magento
 • Silverstripe

Kontakt os i dag, for at få et uforpligtende tilbud.

  Kontakt Design´R´us.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked  This site is protected by reCAPTCHA
  and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hjemmeside referencer

  LimeCity

  Danske Konferencecentre

  Reese Grafisk

  Maersk Training

  Få vores hjælp til at udvikle din hjemmeside her!

  Professionel hjemmeside

  Hos Design’R’Us er vi eksperter i udvikling af hjemmesider. Med det sagt, også design og online branding. Sammen skaber vi de bedste forudsætninger for din virksomhed online. Vi udvikler og opdatere nye som gamle hjemmesider, så din hjemmeside følger med udviklingen og de stigende krav fra Google og de besøgende på websitet.  Efter mere end 15 års erfaring har vi opskriften på den perfekte og professionelle hjemmeside.

  Responsiv hjemmeside og webdesign

  Mange virksomheders hoved fokus ligger på hjemmesiden som bliver vist på computeren. Det er en stor fejl og kan betyde at flere besøgende forlader hjemmesiden. Netop fordi at sitet ikke er optimeret til at være responsiv til mobil. Allerede i dag kan du regner med at over 50% af dine besøgende kommer fra mobile-enheder. Det betyder at du skal vægte et responsiv webdesign meget højt! Hos Design’R’Us er et responsivt webdesign og hjemmeside et must i vores udvikling af en professionel hjemmeside. Det betyder at, du ikke skal bekymre dig om, din hjemmeside er optimeret til mobilen.

   

  Hvad betyder responsivt webdesign?

  Responsivt webdesign betyder at din hjemmeside tilpasser sig til den besøgendes skærm. Det betyder at hjemmesiden er fuld funktionel om enten dine besøgende kommer på computeren, ipad eller mobilen.

   

  Webbureau med brede kompetencer

  Hos Design’R’Us har vi stor viden inden for det digitale. Derfor kan vi i dag tilbyde virksomheder at hjælpe dem 360° inden for det digitale. Udover at udvikle hjemmeside tilbyder vi:

  udvlikling_hjemmeside_udvikler_responsiv_webdesign_århus

  Få vores hjælp til at udvikle din hjemmeside her!