Google Adwords Bureau Aarhus

Er du på udkig efter et Google Adwords bureau, som kan hjælpe dig med Google annoncering? Så er du havnet det rette sted, vi er specialister i Google Adwords og holder til lige uden for Aarhus i byen Søften (Hinnerup).

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på Google Ads.

 • Google Ads strategi
 • Google Shopping
 • Google Display
 • Youtube Ads
 • Bing Ads

  Kontakt Design´R´us.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked  Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA
  og Google´s Privacy Policy og Terms of Service.

  Gode grunde til at vælge os

  som jeres fremtidig Google ads bureau 
  Ingen binding

  Vi ønsker IKKE at binde dig på en aftale, fordi vi ønsker at sikre vores kunders fremtid og fordi vi ønsker at bygge en langvarig og tæt relation med vores kunder

  Målrettet efter øget salg igennem Annoncering

  Vi er målrettet efter at hjælpe jer med at øge jeres Google ads performance, hvilket betyder vi ikke måler vores performance på ligegyldige KPI’er, som ikke er relevante for jeres vækst, men på solide KPI’er, som ROAS.

  Personligt engagement

  Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold mellem vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

  +10 års erfaring

  Vi har mere end 10 års erfaringen indenfor annoncering, som gør vi kender til de bedste strategier, som skaber den bedste vækst i din branche. 

  Få vores hjælp til at øge jeres Google ads resultater!

  Design’R’Us som Google Ads konsulent

  Hos Design’R’Us er vi specialister i Google – Både Google Ads og SEO. Som din Google Ads konsulent vil vi hjælpe dig med følgende:

  • Opsætning af Google Ads konto og sporing på hjemmeside
  • Udarbejdelse af diverse kampagner og annoncer efter dine behov
  • Optimering af kampagner og evaluering af resultater

  Google_ads_Adwords_Bureau_aarhus_konsulent_Google Adwords bureau Århus

  Som din Google Ads konsulent vil du opleve et Google Ads bureau som ønsker sine kunder det bedste. Gode resultater kommer igennem tæt samarbejde og gode relationer. Vi har nemlig den overbevisning, at du kender din virksomhed bedst og det er derfor vigtigt med et tæt samarbejde, så vi får de bedste resultater.

  Hvad kan du forvente af et Google Adswords bureau?

  Med et Google Adwords bureau kan du som virksomhed forvente, at du hurtigt bliver synlig på Google. Vi opsætter, administrere og optimere dine kampagner, så du får den bedst mulige cpc (klikpris). Hvis du ejer en webshop kan du også forvente, at vi kan hjælpe dig med Google Shopping. Med Google Shopping kan du blandt andet vise dine produkter visuelt med billede og pris i Google’s søgeresultat. Google Shopping er altid en ting vi anbefaler til mange af vores kunder, da det er effektiv måde at sælge sine produkter på.

  Hvad er Google Ads?

  Google Ads er de annoncer som du typisk vil se øverst i dine søgninger på Google. Det smarte ved Google Ads er, at du helt selv kan vælge hvilke søgeord du vil vises på! – Og derfor ramme potentielle kunder som søger netop på de produkter/services du tilbyder.

  Hver gang en besøgende på Google klikke på din annonce skal der betales et beløb. Dette beløb kan dog variere alt efter konkurrencen på dine søgeord, kvaliteten på dine tekstannoncer og sammenspillet mellem dine annoncer og din hjemmeside. Derfor kan det være en god ide at samarbejde med en Google Ads konsulent.

  Google Ads remarketing

  Hvad sige du til, at målrette annoncer til kunder som har besøgt dit site, men uden at købe?
  Google Ads remarketing er en effektiv måde at skabe salg på, da dine annoncer er målrettet folk som allerede kender dig. Ved remarketing giver du dem en “reminder” på at de har besøgt dit site. Kunden er typisk længere i deres købsproces, hvorfor remarketing ofte kan skabe gode resultater for virksomheder.

  Google Adwords bureau med brede kompetencer

  Udover, at vi hos Design’R’Us er et af de bedste Google Ads Bureauer, har vi også kompetencer inden for anden digital markedsføring, men også programmering og webudvikling. Blandt andet i SEO, SoMe marketing og unik ekspertise i cms systemet WordPress, hvor vi også udvikler webshops. Vi er altid opdateret på nyeste trends inden for det digitale og kan derfor altid levere og skarpe gode resultater for vores kunder.

  Få vores hjælp til at øge jeres Google ads resultater!

  Digital_marketing_bureau_aarhus_digital_markedsføring_i_århus_bureau_hjælp_til_online
  Frederik Lauritsen

  Digital Marketing Manager

  Skal jeg hjælpe dig, med at øge din omsætning igennem google ads? Jeg har hjulpet over +70 andre virksomheder med at opnå deres mål med Google Ads.

  Kompetencer
  • Google Ads
  • Bing Ads
  • SEO
  • Konverteringsoptimering

  Få vores hjælp til at øge jeres Google ads resultater!

  FAQ

  Hvad er Google Ads?

  Google Ads er betalte annoncer på Google, google display netværk og youtube.

  Hvordan arbejder vi med Google ads?

  Vi arbejder ud fra strategier og analyser, hvor efter vi opsætter annoncer efter vores erfaringen, da vi ved hvordan de forskellige annonce metoder virker på og hvilke der giver den bedste afkast i de forskellige brancher.

  Vigtigste ting ved Google Ads?

  Det vigtigste er at kende de forskellige former for annoncering som google tilbyder, da de virker på forskellige måder og derfor giver de forskellige resultater.