Hvad skal jeg bruge et digitalt bureau til?

Du skal bruge os til at øge din online synlighed. Det kan vi gøre på mange forskellige måder. Design’R’us er et digitalt bureau fra Aarhus, som udover at designe websites, også sætter skub i hjemmesiderne, så du oplever flere besøgende og mere vækst.

Faktisk kan du bruge os til lige det, du ønsker. Du kender din branche og dine kunder bedst, og derfor har du garanteret også specifikke ønsker. Italesæt dem og brug os til at komme i mål. Vi har mere end xx års erfaring i at skabe digitale løsninger, der tilgodeser vores kunder.

 

Er I også et reklamebureau?

Nej. Et digitalt bureau og et reklamebureau er ikke det samme. De fleste mennesker ved, hvad reklamebranchen beskæftiger sig med: udendørsplakater, bannere, brochurer, tv- og radioreklamer. Men digitale bureauer har vundet frem, fordi behovet for digital markedsføring er større nu om dage end almindelige, fysiske reklamer.

Mange reklamebureauer er også begyndt at bevæge sig ind i den digitale markedsføring i form af SoMe, SEO, emails, link building og online kampagner. Men de starter fra et andet udgangspunkt end os, som er et onlinefødt, digitalt bureau. Vi har erfaringen, som viser resultater. Vi overvåger, analyserer og tracker al den trafik, der kommer din vej gennem de tiltag, vi sammen beslutter os for at gennemføre.

Brug dit markedsføringsbudget fornuftigt

En anden god grund til at bruge et digitalt bureau er omkostningerne. Et traditionelt reklamebureau tager som regel en større pris for arbejdet, fordi de normalt arbejder med virksomheder med langt større budgetter. Er du en lille eller mellemstor virksomhed, så er et digitalt bureau en oplagt mulighed at samarbejde med, fordi du kan komme meget langt for få midler. Kontakt vores digitale bureau i Aarhus, og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for din online synlighed.

 

Inbound marketing – kender du mig?

Det behøves ikke at koste en bondegård at øge din online tilstedeværelse. Det fantastiske ved internettets mange muligheder er, at du sagtens tiltrække nye kunder for ganske små budgetter. Det hedder inbound marketing. Når du bruger det helt rigtige content, automatiseringsprocesser og datadrevne tilgange kan du få mange flere leads. Man kan altså sige, at man lader kunden komme til dig og ikke dig, som kommer til kunden.

Vi styrer nænsomt de rigtige kunder hen til dit website ved at analysere dine kunders online vaner. Og det bedste af det hele er, at det ikke behøves at koste dig særlig meget. Content marketing er billigere, fordi du kan gøre meget af det selv. Med de rigtige tekster, brug af søgeord og links kan du få flere besøgende på dit website.

 

Brug Design’R’us og oplev vækst

Har du ikke mod på selv at ændre i dit indhold på din hjemmeside eller ønsker sparring, så lad os gøre det sammen med dig. Design’R’us er et digitalt bureau fra Aarhus, som har hjulpet hundredvis af kunder i hele landet med at få flere besøgende på deres hjemmesider.

Vi er et digitalt bureau, fordi online tilstedeværelse er fremtiden for virksomheder. Du kommer meget længere med digital markedsføring, fordi du kan fange langt flere øjne end traditionelle reklamer kan.

Besøg vores digitale bureau i Aarhus og Svendbog – eller kontakt os, så kommer vi til dig. Så kan vi sammen øge din online synlighed.