Der kan være mange gode grunde til at lave en hastighedsoptimering på din hjemmeside. Men de to vigtigste er brugervenligheden for dine kunder og Googles favorisering af hurtigere hjemmeside. Læs med her, hvis du vil blive klogere på hastighedsoptimering af hjemmesider.

Hos Design’R’us tilbyder vi hastighedsoptimering til kun 2.499 kr. 

 

Min hjemmeside er langsom

Det er aldrig godt at have en langsom hjemmeside. Dine kunder bliver utålmodige og får et indtryk af, at den er uprofessionel. Alle de bedste websites, du finder, er lynhurtige og responderer med det samme. Den oplevelse kan dine kunder også få hos dig.

Hos Design’R’us har vi arbejdet med hastighedsoptimering i mange år og ved, hvilke fordele det kan give dig som virksomhedsejer. Vi kan optimere din hjemmeside, så du får flere besøgende, som bliver i længere tid på din hjemmeside. Du kan lokke dine kunder væk fra din konkurrenter ved at have en hurtigere hjemmeside end dem.

Faktisk bør din hjemmeside ikke bruge meget mere end ét sekund på at loade – ellers bliver vi utålmodige og klikker væk. Det giver den bedste form for brugeroplevelse, som kunden vil huske på og vende tilbage til.

  Kontakt Design´R´us.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked  Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA
  og Google´s Privacy Policy og Terms of Service.

  Scandinavianlux.com

  Inden hastighedsoptimering

  Mobil

  22%

  Desktop

  42%
  Efter hastighedsoptimering

  Mobil

  83%

  Desktop

  99%

  Belman.com/in

  Inden hastighedsoptimering

  Mobil

  12%

  Desktop

  79%
  Efter hastighedsoptimering

  Mobil

  80%

  Desktop

  94%

  Få vores hjælp til at øge jeres hjemmesides hastighed!

  Gode grunde til hvorfor hastighedsoptimering er super vigtigt

  Har du nogensinde tænkt følgende: “hvorfor pokker skal jeg have en hastighedsoptimering?” eller “er hastighedsoptimering ikke bare en overvurderet ting?” Det korte svar er nej – men læs nu alligevel med nedenfor, for det kan nemlig hjælpe dig med at øge salg og tiltrække nye kunder!

  Vidste du, at det ikke kun er dine kunder, som bliver glade, når din hjemmeside er hurtig? Det gør Google faktisk også. Søgemaskinen er designet således, at den favoriserer de hurtigste hjemmesider og rangerer dem øverst. Det er præcis det, vi alle sammen jagter som virksomhedsejere: at ligge på Googles side nr. 1.

  Du kan lande øverst hos søgemaskinerne på flere forskellige måder. Du kan søgeordsoptimere dit content (SEO), du kan begå dig ud i link building, men du kan også hastighedsoptimere din hjemmeside. Det er altså blevet et meget vigtigt parameter, når du skal til synliggøre din virksomhed og nå jeres kunder. Google har meldt ud at nye faktorer omkring brugervenlighed og hastighed, som i fremtiden kommer til at være afgørende for hvordan du bliver placeret i det organiske søgefelt. Hvis du vil læse mere om Core Web Vital kan du læse mere her, vi har nemlig skrevet en hel artikel omkring Google’s nye rangeringsfaktor Core Web Vital.  

  På den måde bliver det ikke kun afgørende for din placering, men også for din omsætning og konvertering. For vi ved alle sammen, at jo flere kunder du får over på din hjemmeside, desto flere bliver konverteret til salg og en større omsætning – det endelige mål. Så glem ikke SEO-hastighedsoptimering og sikkerhed, når du skal lægge ny strategi for jeres website.

  Hvordan hastighedsoptimerer I min hjemmeside?

  Du kan faktisk selv gå ind på Google Pagespeed og få den til at vurdere dit websites hastighed – eller du få os til at gøre det. Når vi har vurderet hastigheden, går vi ind og ser på, hvad vi kan begrænse og reducere back end. Det kan både være sidens HTML, men det kan også være videoers og billeders genereringstid, og tiden det tager at downloade dem. Det kan vi alt sammen justere og forbedre, så dine kunder får den bedste oplevelse hver gang, de hopper over på din hjemmeside.

  Vi tilbyder markedet bedste pris indenfor professionel hastighedsoptimering. Vi er altid 100% åben og ærlige omkring vores fremgangsmetoder til hastighedsoptimering. Dette kan dog variere fra hjemmeside til hjemmeside afhængig af hvad der belaster dit website.

  Bruger i plugins?

  Ja! – Og de virker rigtig godt! Det betyder også, at vi kan tilbyde landets skarpeste priser og bedste hastighedsoptimering til eksempelvis WordPress sites. Vi kan analysere og aflæse helt præcist hvilke “tweaks” der skal til for, at dit website får en score og en hastighed der er værd at skrive hjem om.

  Vi hastighedsoptimerer alle slags websites

  Det er lige meget, om du bruger WordPress eller Joomla – vi er eksperter i at optimere dit indhold, så du vinder flere kunder. Så lad os hastighedsoptimere din WordPress site eller en anden form for hjemmeside, for vi kan arbejde i alle slags systemer.

  Vi ved alle sammen, at der ingen kunder kommer i biksen, hvis din hjemmeside ikke er tilgængelig og synlig for folk. Har du en tung hjemmeside – som fx. en webshop med mange billeder, ordrer og funktioner, så kan det hurtigt gå ud over hastigheden.

  Lad os komme det i forkøbet – så vent ikke med at optimere din hjemmeside, før det er for sent. For hvis dine kunder først har oplevet en mindre venlig brugerflade, så vender de sjældent tilbage. Du har én chance for at overbevise dem om din hjemmesides indhold – så brug den chance fornuftigt. Giv os en kald, så finder vi den bedste løsning sammen.

  Få vores hjælp til at øge jeres hjemmesides hastighed!

  FAQ
  Hvad er en hastighedsoptimering af hjemmesider?

  Kort sagt, så handler en hastighedsoptimering om at mindske alt unødvendigt på et site. Det betyder at mindre data skal flyttes mellem servere, din hjemmeside og eventuelt din kunde.

  Hvordan arbejder vi med hastighedsoptimering?

  Vi starter altid med at analysere dit site og lokalisere hastighedsproblemerne. Ofte består en hastighedsoptimering af optimering af html, scripts, billeder og funktioner.

  Hvorfor skal jeg lave en hastighedsoptimering?

  Efter vores mening er der flere gode grunde til at have et hurtigt site. Det er bevist at hurtigere sites skabe bedre brugeroplevelser! – og gode brugeroplevelser skaber konverteringer. Google elsker gode brugeroplevelser, så hvis du ønsker at ligger højt i søgefeltet, er en hastighedsoptimering nødvendigt.