Hastighedsoptimering af din hjemmeside

Der kan være mange gode grunde til at hastighedsoptimere din hjemmeside. Men de to vigtigste er brugervenligheden for dine kunder og Googles favorisering af din hurtige hjemmeside. Læs med her, hvis du vil blive klogere på hastighedsoptimering af hjemmesider.

 

Min hjemmeside er langsom

Det er aldrig godt at have en langsom hjemmeside. Dine kunder bliver utålmodige og får et indtryk af, at den er uprofessionel. Alle de bedste websites, du finder, er lynhurtige og responderer med det samme. Den oplevelse kan dine kunder også få hos dig.

Hos Design’R’us har vi arbejdet med hastighedsoptimering i mange år og ved, hvilke fordele det kan give dig som virksomhedsejer. Vi kan optimere din hjemmeside, så du får flere besøgende, som bliver i længere tid på din hjemmeside. Du kan lokke dine kunder væk fra din konkurrenter ved at have en hurtigere hjemmeside end dem.

Faktisk bør din hjemmeside ikke bruge meget mere end ét sekund på at loade – ellers bliver vi utålmodige og klikker væk. Det giver den bedste form for brugeroplevelse, som kunden vil huske på og vende tilbage til.

 

Få en bedre placering med SEO hastighedsoptimering

Vidste du, at det ikke kun er dine kunder, som bliver glade, når din hjemmeside er hurtig? Det gør Google faktisk også. Søgemaskinen er designet således, at den favoriserer de hurtigste hjemmesider og rangerer dem øverst. Det er præcis det, vi alle sammen jagter som virksomhedsejere: at ligge på Googles side nr. 1.

Du kan lande øverst hos søgemaskinerne på flere forskellige måder. Du kan søgeordsoptimere dit content (SEO), du kan begå dig ud i link building, men du kan også hastighedsoptimere din hjemmeside. Det er altså blevet et meget vigtigt parameter, når du skal til synliggøre din virksomhed og nå jeres kunder.

På den måde bliver det ikke kun afgørende for din placering, men også for din omsætning og konvertering. For vi ved alle sammen, at jo flere kunder du får over på din hjemmeside, desto flere bliver konverteret til salg og en større omsætning – det endelige mål. Så glem ikke SEO-hastighedsoptimering, når du skal lægge ny strategi for jeres webiste.

 

Hvordan optimerer I min hjemmeside?

Du kan faktisk selv gå ind på Google Pagespeed og få den til at vurdere dit websites hastighed – eller du få os til at gøre det. Når vi har vurderet hastigheden, går vi ind og ser på, hvad vi kan begrænse og reducere back end. Det kan både være sidens HTML, men det kan også være videoers og billeders genereringstid, og tiden det tager at downloade dem. Det kan vi alt sammen justere og forbedre, så dine kunder får den bedste oplevelse hver gang, de hopper over på din hjemmeside.

 

Vi hastighedsoptimerer alle slags websites

Det er lige meget, om du bruger WordPress eller Joomla – vi er eksperter i at optimere dit indhold, så du vinder flere kunder. Så las os hastighedsoptimere din WordPress site eller en anden form for hjemmeside, for vi kan arbejde i alle slags systemer.

Vi ved alle sammen, at der ingen kunder kommer i biksen, hvis din hjemmeside ikke er tilgængelig og synlig for folk. Har du en tung hjemmeside – som fx en webshop med mange billeder, ordrer og funktioner, så kan det hurtigt gå ud over hastigheden.

Lad os komme det i forkøbet – så vent ikke med at optimere din hjemmeside, før det er for sent. For hvis dine kunder først har oplevet en mindre venlig brugerflade, så vender de sjældent tilbage. Du har én chance for at overbevise dem om din hjemmesides indhold – så brug den chance fornuftigt. Giv os en kald, så finder vi den bedste løsning sammen.