... Skip to main content

Digitalt bureau i Aarhus

Design’R’us er et digitalt bureau i Aarhus med brede kompetencer. Uanset om du mangler hjælp til digital markedsføring som Google Ads, SEO, SoMe, programmering eller udvikling af hjemmeside/webshop, så er du havnet det helt rigtige sted.

Digitalt bureau – hvad skal jeg bruge jer til?

Du skal bruge os til at styrke din online synlighed. Det kan vi gøre på mange forskellige måder. Design’R’us er et webbureau med kontorer i Aarhus og Svendborg, der udover at designe websites, også sætter skub i hjemmesiderne, så du oplever flere besøgende og øget vækst.

Faktisk kan du bruge os til lige det, du ønsker. Du kender din branche og dine kunder bedst, og derfor har du garanteret også specifikke ønsker. Italesæt dem og brug vores service til at komme i mål. Vi har mange års erfaring i at skabe digitale løsninger, der tilgodeser vores kunder.

Vi hjælper dig med det du har brug for!

Vi har eksperter i alle afdelinger. Det mener vi er vigtigt for at kunne kalde sig et digitalt bureau. Det betyder at vi udvikler hjemmesider i WordPress, Joomla og Magento. Anvender du i dag en Shopify-løsning, så klarer vi også den. Samtidig yder vores marketing eksperter services inden for SEO (søgemaskineoptimering), Google Ads og Social Ads. Vi hjælper dig med lige præcis det du har behov for. Vi skræddersyer løsninger efter alle vores kunder og samarbejdspartnere.

frank lauridsen designrus hastighedsoptimering

Gode grunde til at vælge os

som jeres fremtidige WordPress bureau
Ingen binding

Modsætning mange andre bureauer i landet, laver vi ikke bindingsaftaler, da vi gerne vil sikre vores kunders fremtid.

+15 års erfaring

Vi har mere end 15 års erfaringen indenfor hjemmesider og webudvikling.

Personligt engagement

Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold mellem vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

Efterfølgende support

Mulighed for løbende udvikling af WordPress site – så hjemmesiden altid er opdateret.

Eget webhotel & hosting

Vi tilbyder webhotel og hosting på hurtige servere lavet til professionelle virksomheder og organisationer der vægter kvalitet og sikkerhed.

Over 1000 tilfredse kunder

Euro Machinery

Sydfynsk Håndværk

GeoPile

Investering & Studiebolig

Investering & Feriebolig

IAI

Act Klinikken

Lunnemann

Få vores hjælp til at øge jeres digitale marketings resultater!

Er I også et reklamebureau?

Nej. Et digitalt bureau og et reklamebureau er ikke det samme. De fleste mennesker ved, hvad reklamebranchen beskæftiger sig med: udendørsplakater, bannere, brochurer, tv- og radioreklamer. Men digitale bureauer har vundet frem, fordi behovet for digital markedsføring er større nu om dage end almindelige, fysiske reklamer.

Mange reklamebureauer er også begyndt at bevæge sig ind i den digitale markedsføring i form af SoMe, SEO, emails, link building og online kampagner. Men de starter fra et andet udgangspunkt end os, som er et onlinefødt, digitalt bureau. Vi har erfaringen, som viser resultater. Vi overvåger, analyserer og tracker al den trafik, der kommer din vej gennem de tiltag, vi sammen beslutter os for at gennemføre.

Brug dit markedsføringsbudget fornuftigt med et digitalt bureau

En anden god grund til at bruge et digitalt bureau er omkostningerne. Et traditionelt reklamebureau tager som regel en større pris for arbejdet, fordi de normalt arbejder med virksomheder med langt større budgetter. Er du en lille eller mellemstor virksomhed, så er et digitalt bureau en oplagt mulighed at samarbejde med, fordi du kan komme meget langt for få midler. Kontakt vores digitale bureau i Aarhus, og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for din online synlighed.

Inbound marketing – kender du mig?

Det behøves ikke at koste en bondegård at øge din online tilstedeværelse. Det fantastiske ved internettets mange muligheder er, at du sagtens tiltrække nye kunder for ganske små budgetter. Det hedder inbound marketing. Når du bruger det helt rigtige content, automatiseringsprocesser og datadrevne tilgange kan du få mange flere leads. Man kan altså sige, at man lader kunden komme til dig og ikke dig, som kommer til kunden.

Vi styrer nænsomt de rigtige kunder hen til dit website ved at analysere dine kunders online vaner. Og det bedste af det hele er, at det ikke behøves at koste dig særlig meget. Content marketing er billigere, fordi du kan gøre meget af det selv. Med de rigtige tekster, brug af søgeord og links kan du få flere besøgende på dit website.

Brug Design’R’us og oplev vækst

Har du ikke mod på selv at ændre i dit indhold på din hjemmeside eller ønsker sparring, så lad os gøre det sammen med dig. Design’R’us er et digitalt bureau fra Aarhus, som har hjulpet hundredvis af kunder i hele landet med at få flere besøgende på deres hjemmesider.

Vi er et digitalt bureau, fordi online tilstedeværelse er fremtiden for virksomheder. Du kommer meget længere med digital markedsføring, fordi du kan fange langt flere øjne end traditionelle reklamer kan.

Besøg vores digitale bureau i Aarhus og Svendbog – eller kontakt os, så kommer vi til dig. Så kan vi sammen øge din online synlighed.

Få vores hjælp til at øge jeres digitale marketings resultater!

Online bureau

Hvis du skulle være i tvivl, så er det altså ikke for sjov og spas, at vi kalder os et online og digitalt bureau. Vi har nemlig stærke og skarpe kompetencer inden for stort set alt digitalt. Design’R’us som dit online og digitale bureau kan varetage og rådgive dig igennem hele paletten af arbejdsopgaver og områder inden for det digitale. Derfor mener vi, at vi er et 360 graders digitalt bureau. Vi hjælper allerede virksomheder med alle former for online markedsføring, hvor vi som eksempel kan nævne SEO, Google Ads/AdWords, SoMe, som annoncering på blandt andet Facebook. Derudover udvikler, programmerer og opbygger vi hjemmesider og webshops i alle størrelser.

Social_medie_konsulent_bureau