... Skip to main content

VIGTIGT: Joomla 3 lukkes ned

Opgradér nu for at forblive sikker

Kører din hjemmeside på Joomla 3? Så skal du læse med her👇

Joomla 3 når sin end of life (EOL) den 17. august. Det betyder, at der ikke længere vil blive udgivet sikkerhedsopdateringer eller support til Joomla 3 efter denne dato. Vi opfordrer alle brugere til at opgradere til den nyeste version af Joomla (Joomla 4) for at sikre fortsat sikkerhed og funktionalitet..

Vi hjælper dig med en problemfri overgang, så du kan fokusere på din virksomhed.

Fordele ved Joomla 4:

 • Forbedret brugeroplevelse
 • Responsivt design
 • Større sikkerhed

 

skift til Joomla 4
Linkbuilding 2023

Professionelt Joomla webbureau!

Er du på udkig efter et webbureau, der er eksperter i Joomla og tilbyder en skarp service? Eller skal du bruge et webhotel, som kan hoste dit website? Så er du kommet til det rette sted. Hos Design’R’us er vi eksperter i Joomla, så du kan få hjælp til det, du netop behøver med dette system.

Hvad er Joomla?

Joomla er et prisvindende content management system (CMS). Her har du mulighed for at opbygge større websteder. Platformen har tusinder af gratis udvidelser og skabeloner, der giver dig mulighed for at tilpasse dit websted, så det passer til dit specifikke behov.

Over hele verden bruger nogle af de mest kendte virksomheder og brands. Det har resulterede i flere millioner websites. Det er altså blevet et af de mest populære webstedsprogrammer på grund af sit globale samfund af udviklere og frivillige. Hver dag sørger de for, at platformen er brugervenlig, bliver udvidet, er flersproget, søgemaskineoptimeret og meget mere.

Platformen bruges over hele verden til at drive millioner af websteder i alle former og størrelser. Skal du med på den rejse? Det kan vi sagtens hjælpe dig med.

Over 1000 tilfredse kunder

Euro Machinery

Sydfynsk Håndværk

GeoPile

Investering & Studiebolig

Investering & Feriebolig

IAI

Act Klinikken

Lunnemann

JTU

Få vores hjælp til at udvikle dit website!

Gode grunde til at vælge os

som jeres fremtidige Joomla webbureau
Ingen binding

Modsætning mange andre bureauer i landet, laver vi ikke bindingsaftaler, da vi gerne vil sikre vores kunders fremtid.

+15 års erfaring

Vi har mere end 15 års erfaringen indenfor hjemmesider og webudvikling i Joomla

Personligt engagement

Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold mellem vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

Joomla

 • Har du lidt mere teknisk snilde, så er Joomla et godt bud til dig. Det er måske ikke lige så begyndervenligt som WordPress, men det har mere at byde på, når du først er sat ind i det.
 • Joomla er specielt fordelagtigt til større websteder. Interfacet er designet til at gøre det meget lettere at administrere sider med et stort antal sider og indlæg.
 • Faktisk er Joomla er mindre interessant for hackere end WordPress – simpelthen fordi WordPress har flere brugere. Det er værd at tage med i dine overvejelser.
 • Du kan finde flere skabeloner hos Joomla. Her har du nemlig mulighed for at bruge forskellige skabeloner, mens du kun kan bruge ét WordPress-tema.

Vi håber, at listen har gjort det nemmere for dig at vælge CMS. Hvis du stadig er i tvivl, så kontakt os – vi er eksperter i begge systemer og bruger dem dagligt. Så om du har brug for en Joomla-programmør/designer eller WordPress-udvikler, så kan vi hjælpe. Vi vil faktisk vove at påstå, at du ikke finder nogen bedre service i lige netop Joomla eller WordPress end hos os.

Brug vores webhotel til Joomla

Når du har besluttet dig for at lave din hjemmeside i Joomla eller WordPress, så kan du med fordel bruge vores webhotel. Vores hostingvirksomhed, LimeCity, har eksisteret i over 10 år, og har stor erfaring med at beskytte kunder mod hackerangreb. Her leverer vi altid en høj, optimal hastighed på websites, som giver dine kunder en professionel oplevelse af dit website.

Joomla web hosting

Når du hos Design’R’us vælger web hosting, så kan du se frem til lynhurtigt site. Vi ejer selv vores servere og sikrer altid at vores servere ikke er overfyldte, som presser kapaciteten. Det betyder, i modsætning til mange af vores konkurrenter, at vi kan levere unik responstid når du vælger os til at hoste dit website.

Joomla hjemmeside eller WordPress
– Hvad skal jeg vælge?

Vi kan ikke vælge for dig. Men vi kan liste nogle gode og mindre gode ting op ved begge CMS-systemer. Så kan du nemmere selv tage beslutningen om, det er Joomla eller WordPress, du skal bruge.

Husk det ofte er en smagssag, hvilket system du bedst kan lide. Men herunder kan de se, hvad der kendetegner dem hver især:

WordPress:

 • Er du begynder, så er WordPress en god platform. Der findes nemlig en række tutorials og fora, der kan hjælpe med de problemer, der kan opstå.
 • WordPress har tonsvis af temaer og plugins, som gør det nemt for dig at tilpasse dit websted. Mange udviklere har oprettet gratis plugins og temaer, så du kan skabe et professionelt website med et lavt budget.
 • Det er utrolig nemt at gå i gang med WordPress. Du kan designe dit websted i løbet af ingen tid.
 • Fordi WordPress er så populært, er det let at finde hjælp i form af blogs, Facebook-grupper og udviklere, hvis du skulle rende ind i problemer.Du kan også overveje Umbraco?

Vælg dansk Joomla service

Måske leder du bare efter den billigste danske service eller tager den første, du støder på. Men husk at overvej, om du kan få den rette service. Vi kan altid hjælpe dig på dansk, så du slipper for at skrive med en automatiseret kundeservicerobot i et andet land. Vi tager vores Joomla-service alvorligt, fordi vi ved, at det er din virksomhed, det handler om.

Alle skal følge sig trygge, når de skal have en ny hjemmeside eller skal finde en ny hostingvirksomhed. Derfor kan du være sikker på, at få en ekspert i røret hos os, som kan guide dig gennem dit Joomla-eventyr smertefrit. Giv os et kald – så finder vi den rette løsning til dig. Derudover kan du altid kigge i vores videnscenter til Joomla. Her deler vi guides og gode fifs!

En anden fordel ved dansk hosting og webudvikling er, at vi hos Design’R’us også kan hjælpe dig med programmeringer på dit website. Vi har nemlig dygtige og professionelle programmører i hele verdenen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller møde!

FAQ
Hvad er Joomla?

Kort fortalt, er det et CMS (Content Management System) til at styre og opbygge hjemmesider i og har tusindvis af gratis udvidelser og skabeloner, som passer efter dine behov.

Joomla vs WordPress?

Det er svært at skulle sige og er en individuel smagssag. Begge CMS systemer kan vi anbefale. WordPress er rigtig god til begyndere, hvor Joomla kræver en smule mere teknisk snilde.

Hvem hoster Joomla?

Det gør vi! Vi ejer webhoteller og servicerer allerede over 300 virksomheder. Så hvis du mangler et Joomla webhotel, så er du det rette sted!