... Skip to main content

Bedste SEO Bureau

Du vil gerne ligge på Googles første side, ikke? For du ved nemlig udmærket godt, at dine kunder gerne vil finde dit produkt inden for ganske få sekunder på mobilen, computeren eller deres tablet. At surfe internettet tyndt hører fortiden til.

I dag skal det gå hurtigt og det skal være intuitivt og let. Det kan de bedste seo-bureauer hjælpe dig til. Hvorfor vente?

 • SEO strategi & analyse
 • Linkbuilding (250+ linkkilder)
 • SEO Tekster
 • Teknisk SEO
 • Målrettet placeringer
 • Nogle af de bedste SEO konsulenter i Danmark.

  Kontakt Design´R´us nedenfor, eller ring på 71 90 36 69.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked

  Gode grunde til at vælge os

  som jeres fremtidig SEO bureau 
  Ingen binding

  Vi ønsker IKKE at binde dig på en aftale, fordi vi ønsker at sikre vores kunders fremtid og fordi vi ønsker at bygge en langvarig og tæt relation med vores kunder

  Målrettet efter øget salg igennem SEO

  Vi er målrettet efter at hjælpe jer med at øge jeres SEO performance, hvilket betyder vi ikke måler vores performance på ligegyldige KPI’er, som ikke er relevante for jeres vækst.

  Personligt engagement

  Hos Design’R’us går vi efter et personlig forhold mellem vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

  +10 års erfaring

  Vi har mere end 10 års erfaringen indenfor SEO, som gør vi kender Googles algoritme bedre end de fleste. 

  Få vores hjælp til at øge jeres SEO resultater!

  DesignRus-medarbejdere-Jasper-digital-marketing-manager
  Jasper Lemming

  Digital Marketing Manager

  Skal jeg hjælpe dig, med at opnå 1. pladsen på google? Jeg har hjulpet over +70 andre virksomheder med at opnå deres mål med SEO.

  Kompetencer
  • SEO
  • Linkbuilding
  • Affiliate Marketing
  • Konverteringsoptimering

  Toppricer.dk

  Toppricer.dk øgede deres omsætning med 250.000 kr. ved at benytte Simon, som deres SEO konsulent. Toppricer er i dag en af Danmarks førende prissammenligningsplatforme til forbrugsvarer.

  På jagt efter det bedste seo-bureau

  Det er efterhånden gået op for de fleste, at websites klarer sig dårligt, hvis ikke deres seo-optimering er i orden. Der er ingen, der ønsker at blive overset – og specielt ikke af kunderne. Se en seo-optimering som en anden form for reklamesøjle eller som et stort, lysende neonskilt, der peger direkte på dig. Kunderne kan ikke undgå at se dig, når du popper op på de første sider hos søgemaskinerne.

  Men det kan være en svær og teknisk udfordrende disciplin at give sig i kast med. Vi anbefaler derfor altid, at du får det bedste seo-bureau til at kickstarte dine søgeord.

  Hvad er seo egentligt?

  Lad os starte med forkortelsen. Seo står får ’Search Engine Optimization.’ Det betyder ganske simpelt ’at optimere søgemaskinen.’ I det fleste tilfælde vil denne søgemaskine være Google. Vi ønsker altså at ligge så godt som muligt på Googles liste, når dine kunder taster søgeord ind.

  I fagsprog kalder vi søgeord for ’keywords’, og det er nemlig disse nøgleord, som vi skal være ekstra opmærksomme på. Lad os tage et eksempel:

  Hvis Søren søger en håndværker til at ordne badeværelset derhjemme, så taster Søren højst sandsynligt ord (keywords) som ’håndværker’, ’hyr en håndværker’, ’håndværker til badeværelse’ eller ’billig håndværker’ ind i Googles søgefelt. Derfor er det vigtigt, at du netop bruger disse keywords på dit website. Så enkelt kan det egentlig siges. Jo skarpere du rammer plet med de mest brugte keywords, jo bedre.

  Så langt, så godt. Men der er også andre elementer, der afgør, hvordan din placering på Google bliver. Det kan være svært at sætte sig ind i, fordi Google hele tiden ændrer sin algoritme, så du skal følge godt med for at ramme plet. Her kommer vi ind i billedet. Hvis du leder efter det bedste seo-bureau, så du får den bedste placering, flest klik og mest spotlight, bør du blive her på siden lidt endnu. For vi ønsker, at du er sikker og tryg, når du skal vælge hvem, der skal hjælpe dig videre på din seo-rejse.

  Hvad skal jeg bruge et seo-bureau til?

  Selvom vi lige har forklaret det helt basale omkring seo-optimering ovenfor, så er det en stor mundfuld at give sig i kast med selv. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har over 10 års erfaring i at gøre hjemmesider synlige ved hjælp af de helt rette søgeord.

  Der er mange måder vi kan tilgå din nye seo-rejse. Heldigvis har du selv total selvbestemmelse, og vi har ikke dyre pakker, hvor du skal betale for meget mere, end du har brug for. Faktisk kan du tilkøbe dig lige præcis det, du har brug for.

  Men hvad er det så egentlig, du har brug for? Det kan være svært at vide, hvis du er ny på seo-scenen. Men lad os give dig tre eksempler på fornuftige tiltag, vi kan hjælpe dig med:

  1. Vi kan lave en søgeordsanalyse for dig og derefter præsentere dig for den strategi, du med fordel kan bruge for at rangere bedre hos Google.
  2. Du kan lade os skrive meningsfuldt content til dit website, som indeholder de helt rigtige keywords.
  3. Eller du kan lade os bruge en mere teknisk tilgang til seo, hvor vi både bruger affiliate links og andre link building-teknikker. Dette vil også give dig de bedste muligheder for at blive nummer ét på Google.

  Mange gange ender det faktisk med en blanding af de tre eksempler ovenfor, når vi hjælper en kunde. Hver kunde er unik og hvert behov er anderledes. Det bedste seo-bureau ved, hvad kunden mangler, og hvordan vi hjælper dem bedst på vej. Hos Design’r’us servicerer vi lige nu mere end 300 virksomheder med deres digitale marketing.

  Derfor er vi det bedste seo-bureau

  Jagten på den sagnomspundne førsteplads hos Google er en vild rejse. Sådan en rejse udvikler sig bedst i et godt team. Nogle få formår at oparbejde en fin plads med deres egne, kyndige evner, men de fleste har brug for konsulenter, rådgivere og Google-eksperter.

  Derfor har vi sammensat det bedste team, et seo-bureau kan tilbyde. Det består af internationale programmører, tekstforfattere, søgemaskineeksperter og all round SEM-håndværkere. Det er det, som gør os til et marketingbureau, som holder fast i kvaliteten, men ikke arbejder med dyre løsninger, vedvarende abonnementer eller rigide kontrakter.

  I Design’r’us har du en partner og en rådgiver, der altid går ydmygt til opgaven, men med en stærk overbevisning om at være de bedste.

  360 graders marketing bureau

  Udover at vi hos Design’R’us er eksperter i SEO, har vi også stærke kompetencer inden for Google Ads og SoMe.

  Det er vi utrolig glade for.
  Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe vores kunder med hele deres lokale, nationale – måske ligefrem globale online tilstedeværelse.
  På tværs de mest populære platforme inden for digital markedsføring.

   

  FAQ
  Bedste SEO bureau i Århus?

  Vi vil ikke prale med vi er de bedste, men vi kan i hvert fald sige vi gør vores bedste for at opnå resultater, som gør at I opnår vækst.

  Hvordan arbejder vi med SEO?

  Vi arbejder med SEO efter strategi og analyse, hvilket betyder først laves der en grundig analyse og derefter udarbejder vi en strategi, som kan være udarbejdelse af teknisk seo til linkbuilding, alt efter casen.

  Vigtigste ting ved SEO?

  SEO efter vores mening er delt op i 3 faser. 1. Teknisk SEO, 2. Onpage SEO, 3. Offpage SEO. Indenfor disse 3 faser, er der mere og mindre vigtige ting, som spiller en rolle overfor Google.

  Få vores hjælp til at øge jeres SEO resultater!