WordPress webbureau

Leder du efter et WordPress webbureau, som kan hjælpe dig med at skabe en hjemmeside, der er let at vedligeholde og nem at navigere i? Vi er selv ret store fans af WordPress og de værktøjer, som vi kan bruge i den sammenhæng. Design’R’us har den ekspertviden, du har mangler, til at få mest muligt ud af WordPress og din hjemmeside.

Vi er specialister i WordPress

Er du på udkig efter et WordPress bureau, som kan hjælpe dig med at skabe de bedste forudsætninger din webshop, hjemmeside eller blog? Så er du havnet det rette sted, vi har flere års erfaring med cms systemet WordPress.

 • Unikke hjemmesider
 • Skræddersyet løsninger
 • Programmering
 • Dansk support og rådgivning
 • mere end 15 års erfaring
 • Efterfølgende kan vi hjælpe dig med alt digital markedsføring

  Kontakt Design´R´us.

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Besked  This site is protected by reCAPTCHA
  and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Gode grunde til at vælge os

  som jeres fremtidige WordPress bureau
  Ingen binding

  Modsætning mange andre bureauer i landet, laver vi ikke bindingsaftaler, da vi gerne vil sikre vores kunders fremtid.

  Efterfølgende support

  Mulighed for løbende udvikling af WordPress site – så hjemmesiden altid er opdateret.

  Personligt engagement

  Hos designrus går vi efter et personlig forhold mellem vores kunder. Det giver både et bedre samarbejde men også bedre resultater.

  +15 års erfaring

  Vi har mere end 15 års erfaringen indenfor webudvikling og WordPress. 

  Få vores hjælp til at udvikle dit WordPress site

  Hvorfor er WordPress så populært?

  Der er en grund til, at man siger, at WordPress er verdens mest populære CMS. Med millioner af brugere verden over, er de blevet den foretrukne platform at designe blogs og websites i. WordPress har formået at gøre webdesign- og redigering så nemt og overskueligt, at mange for første gang føler sig trygge i arbejdet.

  WordPress startede som en platform, hvor alle kunne designe sin egen blog. Siden dengang er det gået stærkt for CMS-systemet. De er i dag vores mest yndede system til at designe websites i – både for mindre virksomheder og for de helt store spillere på markedet.

  Det er et open source-system, som betyder, at alle kan se koden. Det betyder også, at alle kan komme med forslag til forbedringer og udvikle videre på det. Derfor er WordPress gennem årene blevet et meget stærkt CMS.

  Hvorfor skal jeg vælge WordPress?

  Fordi det er enkelt, overskueligt og let at lære. Det kan være, du ikke er så it-erfaren eller ikke tør begive dig ud i webdesign selv – så er WordPress det perfekte begyndersted.

  Når du har fået lanceret din WordPress-hjemmeside er det let at gå ind og rette i tekster og design, som du ønsker det. Nyt content på hjemmesider hjælper dig til at rangere bedre hos søgemaskiner og ramme dine kunder bredere. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du vil redigere eller tilføje nyt content – og det gør du med WordPress som platform. Spar på dine ressourcer til support og it-hjælp.

   

  Hvad skal jeg med et WordPress webbureau?

  Selvom WordPress er et overskueligt og lettilgængeligt CMS-system, så kan det stadig virke overvældende at designe et website fra bunden. Og hvad vigtigst er: det tager tid. Så hvis du ikke har tiden eller ønsker hjælp til at få dit drømme-website lanceret, så brug os som dit WordPress webbureau.

  Vi kan hjælpe dig med et 100% skræddersyet system, der opfylder de behov, din virksomhed har. Men vi stopper ikke her. Et stort plus ved WordPress er de plugins, som hjælper dig med at søgeordsoptimere dit website. Hvis du ikke selv har lyst eller tid til at begive dig ud i SEO, så lad vores erfaring som WordPress webbureau komme dig til gode. Vi har skabt store resultater fra vores mange websites, som har generet stor vækst til vores kunder.

  Hvis du ønsker, at vi ordner det hele for dig, så gør vi også gerne det. Du sparer masser af tid og kræfter ved at lade os om at designe, lave indhold, sikre din hjemmeside for hacking og markedsføre din virksomhed online. For vi er ikke kun et WordPress webbureau – vi er et all-round webbureau, som både klarer webdesign, online markedsføring og cybersafty for dig.

  Wordpress_webbureau_specialist_i_wordpress_
  Wordpress_webbureau_wordpress_udvikler_århus_ekspert_programmør
  adm_direktør_wordpress_webudvilkling_progammering_WP_udvikler_cms
  Frank Lauridsen

  Adm. direktør

  Skal jeg hjælpe dig med at udvikle din hjemmeside?

  Kompetencer
  • Programmering
  • WordPress
  • Hastighedsoptimering
  • Konverteringsoptimering
  • User experience
  • Design
  • Grafik
  • Branding

  Få vores hjælp til at udvikle din hjemmeside her

  FAQ
  Hvad er WordPress?

  WordPress er et brugervenligt cms system oprindeligt brugt til blog sider. I dag bruger over 75 mio. websider lavet i cms systemet wordpress til blandet andet webshops.

  Hvordan arbejder vi med WordPress?

  Vi arbejder med WordPress og webudvikling efter en plan vi i fællesskab laver i tæt samarbejde med hinanden. På den måde sikre vi altid høj kvalitet efter dine behov.

  Hvad er de vigtigste ting ved WordPress udvikling?

  Et af de vigtigste ting ved WordPress udvikling er at kunne opbygge sitet unikt og uden brug af for mange plug-ins, som ofter belaster sitet meget.