... Skip to main content

Vi tilbyder

Design’R’us: Dit webbureau i Aarhus

Er du på udkig efter et bureau, der kan det hele, men junglen af udbydere er for uoverskuelig? Vi forstår dig godt. Der er mange, der mener, de kan hjælpe dig med at få dine drømme til at blive til virkelighed. Men husk at tænk dig godt om først – der er mange steder, hvor bindingstiden er lang og supporten mangelfuld.

Hos Design’R’us har vi sørget for at samle alt det, din virksomhed behøver for at være synlig online. Det betyder, at du både kan få designet en hjemmeside eksempelvis i WordPress, eller Umbraco.
Men du kan også få hosting, beskyttelse mod hacking og online markedsføring i form af SEO, linkbuilding, online annoncering (Google Ads og Facebook Ads samt øvrig drift af sociale medier hos vores webbureau i Aarhus.

Design’R’us er stolt over at være en officiel Google Partner.

Vores partnerskab med Google inspirerer os til konstant at tænke innovativt og kreativt.
Et partnerskab, der forpligter.
Vores team gennemgår nemlig regelmæssig træning som en del af vores Google Partnerskab, så vi altid er på forkant med digital markedsføring.

Google om Google Partners Index

“Google-partnere er kendt for at maksimere sine kunders succes med kampagner, skabe vækst for kunderne ved at administrere deres kampagner og vise kompetencer og ekspertise inden for Google Ads ved hjælp af certificeringer.”

Historik

2023

Design'R'us kommer med i Google Partners Indekset

2020

Kontor i Svendborg flytter til Tinghuset, og Design'R'us bliver medejere af ferieboligsiden.dk

2019

LimeCity.dk webhosting åbner op for online handel

2016

Design'R'us åbner kontor i Aarhus (Hinnerup)

2010

Design'R'us designer og programmerer den første webshop

2009

Design'R'us flytter kontor til Møllergade 22, Svendborg

2008

Design'R'us leverer det første CMS system baseret på Joomla

2006

Design'R'us starter med at levere webløsninger

Er du klar til at tage næste skridt og arbejde sammen?

Webbureau

Er du på udkig efter et webbureau, der kan det hele, men junglen af udbydere er for uoverskuelig?
Vi forstår dig godt. Der er mange, der mener, de kan hjælpe dig med at få dine drømme til at blive til virkelighed. Men husk at tænk dig godt om først – du støder hurtigt på et bureau, hvor bindingstiden er lang og supporten yderst mangelfuld.

Hos Design’R’us har vi sørget for at samle alt det, din virksomhed behøver for at være synlig online. Det betyder, at du både kan få designet en hjemmeside, få hosting, beskyttelse mod hacking og online markedsføring i form af  SEO, link building, Google Ads og sociale medier hos vores webbureau i Aarhus.

Det betyder ikke, at du behøver at benytte dig af hele pakken. Du må gerne fiske – vi påtvinger dig ikke ydelser, som du ikke har brug for.

 

Webdesign & webbureau i Svendborg og Århus

Nu må du ikke tro, at bare fordi vi er et webbureau i Aarhus og Svendborg, at vi så ikke arbejder i resten af landet. For det gør vi – faktisk også ud over landets grænser. Vi har et kontor i Aarhus og i Svendborg og kører gerne dertil, hvor du vil mødes.

Vi består af et team af ambitiøse webudviklere, programmører, grafikere og marketingfolk. Faktisk henter vi hjælp ind fra hele verden, så vi ikke kun begrænser os til at være et digitalt bureau fra Aarhus, men fra hele verden. Fra Asien til Afrika sidder nogle af de dygtigste eksperter inden for programmering og online sikkerhed, og dem samarbejder vi med på daglig basis.

 

Hvorfor vælge Design’R’us?

Skal du vælge en freelancer, en mediegigant eller et webbureau til at få sparket gang i din online synlighed? Det kan være svært at skelne mellem de mange udbydere af nye hjemmesider og online markedsføring på nettet i dag. Så hvilken skal du vælge?

Der er tre ting, du skal være opmærksom på:

  • Binding
  • Support
  • Ydelser
  • Brede kompetencer

Undersøg altid, hvor lang binding, der følger med aftalen. Nogle webbureauer sætter prisen helt ned, men kører med en lang bindingsperiode og helt urimelige kontrakter.

Hos Design’R’us arbejder vi med så kort en bindingsperiode, at du faktisk kan skifte frit, så snart du ønsker det.
Vi ønsker nemlig at du bliver, fordi du er glad for vores samarbejde og føler at vi skaber værdi for dit brand.

Sørg for at have den rigtige support i ryggen, når du skal være tilstede online. En webshop, der crasher eller en mail, som ingen kan sende til, koster kunder og omsætning. Den rigtige support er derfor livsnødvendigt for din virksomhed. Gennem vores webbureau i Århus har du altid en direkte supportlinje til vores programmører, så du slipper for et stort kundecenter og lange telefonkøer. Vi er tilgængelige, når du har brug for det – hver gang. Desuden vil vi gerne fremhæve, at du altid kan få dansk support. Slip for at chatte med en engelsk robot eller forklare en udenlandsk udvikler, hvad der er galt med din hjemmeside. Vi står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

 

Hvad ønsker du fra dit webbureau?

Det er en god idé at spørge dig selv, hvad du ønsker fra os. Ønsker du hele pakken og vil starte fra scratch? Er det kun de indledende manøvrer med e-mailopsætning og hosting – eller har du en hjemmeside, men ingen besøgende? Hos os kan du fri vælge mellem de ydelser, vi har.

Full service eller specialist bureau?

I et full-service webbureau som Design’R’us forstår vi, at ingen kan være mester i alle discipliner.
Det er en umulig opgave at være lige god til alt, fra webdesign og SEO til sociale medier og content marketing. Men frygt ej! Vi har løsningen.

Ved at samarbejde med eksterne specialister inden for forskellige områder, kan vi tilbyde dig en komplet pakke, der dækker alle aspekter af din online tilstedeværelse. Det betyder, at du ikke behøver at jonglere mellem forskellige leverandører.

Hos os får du det hele samlet ét sted, hvilket gør det lettere for dig at fokusere på det, du er bedst til: Din forretning.

Full service: Saml alt i ét webbureau

Det kan være, du allerede har hosting ét sted og får markedsføring hos et andet bureau. Vi kan sagtens supplere op, der hvor du mangler inputs, men faktisk anbefaler vi, at du samler det hele ét sted.

Det er en stor fordel, hvis det er muligt for dig at samle din online tilstedeværelse hos ét webbureau. Det gælder både for domæne, hosting, hjemmeside i eksempelvis WordPress, markedsføring og cybersikkerhed. Det gør det også billigere for dig, hvis du på et senere tidspunkt ønsker en opgradering eller flere ydelser involveret.

Hos Design’R’us samler vi det hele for dig, så du både sparer penge på gebyrer og abonnementer ved at undgå flere udbydere.

Husk at du sagtens kan bruge et webbureau fra Aarhus, selvom du sidder i København eller på Falster. Vi har landsdækkende service og kører gerne ud til dig, så vi kan tale om, hvad du har brug for til at blive synlig på nettet.